6 strana i ima. MOzda je covek figurativno rekao 21. Necu komentarrisati da li je text opsiran ili ne, ali ja u svakom slucaju volim kad je nesto lepo i kvalitetno objasnjeno, sto bi rekli "nacrtano". Neki ljudi se ne bave odredjenim poslovima pa se ne razumeju u neku materiju. Npr kao na pocetku teme godfather naveo lezajeve i meni su se ucunili velikim za ono sto meni treba, i onda je mbole pojasnio da ima i manjih...eto ja se u to ne razumem i nisam imao pojma kolike sve demenzije lezajeva postoje.
Hvala dobrim ljudima na pomoci. Ako neko ima jos neku ideju za ovo neka slobodno napise.
Nemam na lageru nijedan stari hard,sve je hvala Bogu ispravno sad cu otici u prodavnicu gde prodaju lezajeve i slzajebancije pa cu videti da li imaju te male. I onako ne moze puno da kosta. Mogu biti i kosooke proizvodnje kad se nece puno habati tj koristiti.
Uzeo sam dva mala lezaja
i odgovarajuci sraf sa maticom i to bi izgledalo ovako
E sad da li treba i neka mala podloska da se stavi ili je ovako dovoljno?
I sad kad stegnem maticu, taman matica i krajnji deo srafa stegnu unutrasnju kosuljicu i spoljna se slobodno okrece, ali ce sigurno biti stabilnije i bolje sa podloskom.
Uglavnom su imbus srafovi zgodniji kod ovako necega.
Cesto nema mesta da lepo okrenes ili smestis kljuc sa strane, a s preda imas lak pristup.
I naravno podloske.