Godišnje okupljanje stolara
Okupljanje
Datum: 15.11.2008. Subota
Vreme: 11:00
Lokacija: Beogradski sajam, restoran Perper (u toku sajma namestaja)
Blize odrednice: najcesce je restoran Perper tik pred ulazom u halu 1, a "basta" mu je naslonjena na onu malecku halu.
Naci cu negde sliku sajma ovih dana pa cu da obelezim tacnu lokaciju.
Datum: 15.11.2008. Subota
Vreme: 11:00
Lokacija: Beogradski sajam, restoran Perper (u toku sajma namestaja)
Blize odrednice: najcesce je restoran Perper tik pred ulazom u halu 1, a "basta" mu je naslonjena na onu malecku halu.
Naci cu negde sliku sajma ovih dana pa cu da obelezim tacnu lokaciju.
Nista se ne sekiraj, necemo se mi rasturiti do uvece 
Ja barem necu.
Ima piva i rostilja > ostajem na tom mestu. Sad po neko ce verovatno obilaziti sajam, al "nesto mi se javlja" da ce kad ga obidje, opet da se vrati za astal
I inace, ima nas dosta, pa bi verovatno bilo prilicno nezgodno ako bi se svi pojavili u jednom trenutku (ne bi imalo gde da se sedne).

Ja barem necu.
Ima piva i rostilja > ostajem na tom mestu. Sad po neko ce verovatno obilaziti sajam, al "nesto mi se javlja" da ce kad ga obidje, opet da se vrati za astal

I inace, ima nas dosta, pa bi verovatno bilo prilicno nezgodno ako bi se svi pojavili u jednom trenutku (ne bi imalo gde da se sedne).
Zar ne pocinje sajam 16.11. ? Dan ranije nema guzve , ali je vecina izlagaca jos u fazi namestanja standova i dovozenja robe(iskustvo od par dugih noci provedenih u namestanju standova pred pocetak sajma
) . Meni bas i ne smeta , posto sam iz Beograda , pa mogu i drugi dan da obidjem sajam(uglavnom je svake godine deja vu , sa retkim novostima), tj. , ako mogu i ja da svratim , iako sam samo zarezivac olovaka:).

Last edited by Pedjamil on 08 Nov 2008 12:28, edited 1 time in total.
Kolega evo sada čujem na vestima da je sajam od 10 do 16-og ovog meseca.Pedjamil wrote:Zar ne pocinje sajam 16.11. ? Dan ranije nema guzve , ali je vecina izlagaca jos u fazi namestanja standova i dovozenja robe(iskustvo od par dugih noci provedenih u namestanju standova pred pocetak sajma) . Meni bas i ne smeta , posto sam iz Beograda , pa mogu i drugi dan da obidjem sajam(uglavnom je svake godine deja vu , sa retkim novostima), tj. , ako mogu i ja da svratim , iako sam samo zarezivac olovaka:).
Admin ne greši

Ko hoće, nađe način, ko neće - nađe opravdanje
Piljevina u kosiDrNikola wrote:Koji ce biti znak raspoznavanja posto cu ja sigurno kasniti?

PS. ej, nemoj da sad neko da predlog : " Fosna colovnjača od 2 m. " ili " Flaša Klakerovače "
Last edited by yetta on 10 Nov 2008 00:25, edited 1 time in total.
Fotke Duleta, Djagija, i mene ima negde na forumu.
Aha evo ih: viewtopic.php?pid=2932#p2932
Bogami Dr Nikola ovake junačine nemožeš da omašiš pa i da hoćeš.mbole wrote:Fotke Duleta, Djagija, i mene ima negde na forumu.
Eto ti znak raspoznavanja.
Okupljanje je znači oko Boleta, Djagija i Duleta kod " Perpera " .
Last edited by yetta on 10 Nov 2008 00:56, edited 1 time in total.
- mrakanferzo
- Šegrt
Unapred se izvinjavam kolegama sa foruma, jer necu prisusvovati ovom sastanku... Iz Beograda sam, i nije mi tesko da dodjem, ali zbog nekih losih situacija ove godine nisam mogao na odmor, pa sad idem na produzeni vikend na Zlatibor... To se tacno poklapa sa ovim sajmom, i na zalost necu moci da dodjem. U svakom slucaju, lep provod, i prenesite ako ima sta zanimljivo sa sajma. Pozdrav.
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Pa nije Tuzla preko sveta. Sta ima tu nekih 200Km otprilike (230 ako ides preko Zupanje al onda imas bolji put). Jedno 2 i po sata voznje.E ljudi baš bi i ja volio da vas upzbam, ali čisto sumnjam da ću moći doći iz Tuzle
Tolko otprilike ima i Dule iz Trstenika.
Nego bre, blizi se Subota, a slabo mi se nesto prijavljujete?
Nemo da uvedem prozivku!