Sumnjam da mi je ljepilo smrznulo. Ne lijepi kako sam navikao.
Postoji li neki pokazatelj, sem loseg ucinka, da je dolazilo do smrzavanja ljepila.
Pozdrav i unaprijed hvala
Smrznuto ljepilo
- maricaiivica
- Moderator
Ako smrzne, zaledice se voda koja cini 50% te mase. Kada se zagreje, voda ce plivati na gustisu. Nece to biti bas tako, malo karikiram ali ces primetiti razliku u viskozitetu.
Vecina lepkova ima "gost" sertifikat, kada smrzne treba ga samo dobro promuckati.
Kako izgleda sastav kada slomis zalepljeno? Sta si lepio? Koje drvo? Kada je obradjeno? Daj nam detalja...
Vecina lepkova ima "gost" sertifikat, kada smrzne treba ga samo dobro promuckati.
Kako izgleda sastav kada slomis zalepljeno? Sta si lepio? Koje drvo? Kada je obradjeno? Daj nam detalja...
Na ljepilu ne primjecujem ništa.
Lijepio sam bukove letvice. spojna povrsina je 400 x 11 mm. stegnuto nakon lijepljena više od 30 minuta
Nakon 15 sati sam obradjivao i onako bezveze da probam kako drzi
a ono se raspada po spoju. ranije mi se to nije desavalo. drvo bi pucalo ali spoj bi drzao.
na kutiji ljepila pise da se ne bi smjelo smrznuti. ljepio je d3 slovenacko čini mi se mital ili tako nekako.
do sada sam bio više nego zadovoljan njime
Lijepio sam bukove letvice. spojna povrsina je 400 x 11 mm. stegnuto nakon lijepljena više od 30 minuta
Nakon 15 sati sam obradjivao i onako bezveze da probam kako drzi
a ono se raspada po spoju. ranije mi se to nije desavalo. drvo bi pucalo ali spoj bi drzao.
na kutiji ljepila pise da se ne bi smjelo smrznuti. ljepio je d3 slovenacko čini mi se mital ili tako nekako.
do sada sam bio više nego zadovoljan njime
- maricaiivica
- Moderator