Mozda ne pricamo o istoj masini. Gledao sam ovakvu kao na oglasu, pecnik testere je 190mm, dubiina reza 60, a motor ima 500w. Da ne pominjemo da je sto za cirkular 45x30 cm, onako odokativno. Na tome nema preciznog secenja, niti dobrih sablona.
Ma pricamo o istoj (nego se ja malo zavitlavam ).
Naravno da nije za raskrajanje tabli, i u pravu si kad kazes da je bas za hobi stolara koji se bavi sitnijim poslovima (mada je sto ipak malo duzi, reda 50-60).
Samo... gomila nas iz hobija radi bas to. Sitne poslove.
Ja se ne bavim krupnim poslovima, pa opet, dobar deo toga sto pravim je prilicno veliko. No recimo, ostoji neka velicina stola za testeru koja omogucava em bezbedan em precizan rad, a ovo je debelo ispod toga.
Nije zainteresovan, mislim da je on cuva pravom vlasniku, koji em nema gde da je stavi, em nema ni znanja ni volje da radi na njoj, ali voli da ima vise igracaka od drugih.
Neznam da li je jos neko zainteresovan, ja bih prodao svoju emco star masinu ona je 6u1 ima diht,abrihtet,cirkular,bansek,tracnu i kruznu smirglu sve radi besprekorno osim banseka kome je pukao jedan tocak ali postoji onaj deo sa kucistem i lagerom. Cena je 700 eura i stvarno necu nize da prodam jer mi ne zapinje ako neko hoce izvolite imam i slike od ne postavicu