Koliko mislite da je realno dati para za ovu masinu.Masina ima 5kw motor.I vlasnik hoce da joj uradi duple klinaste remenice aluminijumske.sirina nozeva 50cm
Masina je stigla iz Svajcarske
Last edited by StolarBastovan on 20 Nov 2015 15:51, edited 1 time in total.
Vidi kako se ponasaju te ploce, ima li ploca abrihtera stelovanje i kleca li ploca dihta. Predpostavljam da su ove remenice za stelovanje brzine provlacenja kroz diht, pa ako njih mijenja neka ti opet napravi tri ista stepena kao sto su ovi postojeci. Mada ako mozes naci adekvatan kais ne vidim razlog za mijenjanje remenica.
Moja procjena za sve ispravno sa motorom 1000 evra.
Masina vidjena uzivo.Utisak sledeci.Ploce ravne,ulazna se podesava na ekcentar i konus.Ploce dihta ravne i stabilne bez lufta.Glava kad se zavrti vrti se lako i ne zaustavlja se brzo bez sumova i nekog krcanja.Glava ima dva noza 450mm.Motori nisu stavljeni,tj motor od 4 kw.Posto je masina konstruisana da radi sa jednim motorom a redukcija je resena zupcanicima koji su tihi pri radu i bez lufta.Ja cu ipak da stavim dva motora jedan za vucu jedan za pogon osovine.Znacilo bi mi jos neko misljenje oko cene jer mi 1500 e traziIskreno masina jeste stara ali nekako dobra deluje uzivo mnogo bolje nego na slikama.Jos me interesuje koju brzinu bi mi preporucili obzirom da ima dva noza i koja bi samim tim bila adekvatna brzina za vucu?
Last edited by StolarBastovan on 21 Nov 2015 00:23, edited 1 time in total.
Ja tu nebih nista mijenjao, jedan motor ce to da pokrece bez problema.
Ustvari jedino sto bih promijenio su sarafi koji pritezu nozeve jer me ti sa dvije rupice nerviraju. Nekako sam uvijek sumljicav kad ih vidim.
Misljenje o cijeni sam ti rekao. Pogotovo ako ti treba da ugradjujes motor, ne vrijedi vise od 1000 evra.
Preko ovih zupcanika bi morao odmah staviti neki poklopac.
ovo je još pretis pokretao(mislim na one njihove velike motore,na dizel)
ja tu ništa nebih dirao (što kaze saša)
a ne bih ni dao ništa više od 1000€(pazi samo meni i ne treba tako da je moje mišljenje,moje)
ipak je to mnogo staro.......
Brzina joj je određena prilikom konstruisanja i uparena je sa brzinom dihta tako da stavljanjem proizvoljnih remenica možeš da razdesiš sve i da to ne radi kako treba. Inače dovoljna ti je jednokanalna remenica.
Bolje je živjeti čitav život kao milijunaš nego li sedam dana u bedi
Makinen pazaren.😄 1200 sam je platio.Dao mi je jos 2 garniture novih nozeva i 3 odlivka, pa da sam napravim remenice.Iskreno ja zadovoljan,jeste staro jeste teska kao zemlja ali kupila me je sirina glave i to sto nigde nema lufta na dihtu. Sad samo da odlucim da li da zadrzim ove ravne remenice ili da pravim klinaste i ako se odlucim za klinaste koju sirinu da stavim da bi prenos snage bio dobar,a da pak masina ne bude bucna.😊 Mozda mnogo hocu ali znacilo bi mi ako zna koliko je optumalan prolaz daske kroz diht kada je masina sa dva noza i koja bi brzina glave bila ok.
Srecno bilo,kupio si je jeftino,ti si je uzeo valda da na njoj radis a ne da je preprodajes...Brzo ces da je otplats sa nekoliko dobrih poslova...ustedeo si najmanje 300 evrica...Kao sto su ti iskusne kolege rekle nista ne menjaj sto dobro radi fabrika je fabrika...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
StolarBastovan wrote:Znaci ova moja bi prebalo da vuce ne brze od 4 m po minutu?
јз података које је дао Сингер рачунаш:
5200*3=15600/7=2230 резова по метру (рачунао сам са 7 метара/мин - неку средину)
Сад све зависи колико ти направиш обртаја осовине па рачунаш да добијеш толико резова - ово је отприлике свакох пола милиметра један рез.
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad: