Žičani element za kuhinju

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
NemanjaK
Brzi dodavač alata

Žičani element za kuhinju

Post by NemanjaK »

Pozdrav ljudi,

Interesuje me da li neko zna gde se u Beogradu može nabaviti onaj veliki žičani element na izvlačenje (jumbo ili špajz) visine 185mm. Radim kuhinju i uzeo sam već sve drvene delove, a kad je došao red na ovo u obe prodavnice gde sam video izloženo kažu da sad nemaju i da neće nabavljati neko vreme. Te što sam video su bili oko 12-13,000 din. Ne bih baš da idem sa opcijom FGV ili BLUM koje idu i preko 200e. Da li ima neko ko baš to prodaje osim ovih prodavnica pločastih materijala?
Last edited by NemanjaK on 08 Sep 2015 01:06, edited 1 time in total.
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

pogledaj ovde http://www.morandons.com/

Valjda ljudi šalju ili preko neke firme sa kojom saradjuju u BG
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

Proveri Art invest,mislim da imaju Topov...
Rendisha
Pred-majstorsko zvanje

Post by Rendisha »

http://www.dndmorando.com - pozovi pa pitaj. Skini kataloge sa sajta pa vidi sta ima / sta ti odgovara. Sajt je tragedija, pa to skidanje moze i da potraje :rolleyes:
djuro2
Majstor majstora

Post by djuro2 »

Evo ja bas uzeo od INOXA model 855 izvlacna kosara. Ugradjit cu ju kroz 2 tjedna (cekam drveni dio).
Do sad sto sam od INOXA ugradjivao bio sam jako zadovoljan. I ovo mi se cini prilicno ozbiljan komad.
SaleB
Šegrt

Post by SaleB »

Imas u dr. Agostina Neta firmu MGlass, oni su uvoznici za izmendju ostalog Hafele. Imaju takav mehanizam izlozen u salonu, proizvodjac je Starax, navodno Hafele oganak iz Turske. Ja sam se inace odlucio za Starax uski zicani element, zato sto za razliku od svih ostalih koji imaju bocne klizace na jedno ili dve strane, ovaj ima podne nosace, sto je u mom slucaju uklonilo neke probleme u najavi.
nikola28
Majstor majstora

Post by nikola28 »

SaleB,malopre sam bio u Europrofilu na Zarkovu i video sam taj Staraxov zicani i prilicno sam zadovoljan kako klizi,nisam ih do sad vidjao,za cenu nisam pitao...
Post Reply