poliranje nameštaja
- stopanjac23
- Zarezivač olovaka
sve su ti rekli,ali jednu stvar nisu: poliuretan se ne polira(iz razloga sto je jako tvrd,osim ako se izlakira a da ne padne ni jedna praska(u tom slucaju ti ne treba poliranje)), kad se trazi visoki sjaj radi se sa akrilom da bi se mogao posle polirati.
video sam od clana milosa ispolirani nitro lak,odlicno izgleda a samu proceduru pitaj njega.
video sam od clana milosa ispolirani nitro lak,odlicno izgleda a samu proceduru pitaj njega.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
- miloscale
- Majstor majstora
dobro si me setio bas pre neki dan gledao ono ostalo mi u gepeku od skupa kod radeta i dalje je onako sjajno mislio sam da ce mozda vremenom da se matirasinger wrote:sve su ti rekli,ali jednu stvar nisu: poliuretan se ne polira(iz razloga sto je jako tvrd,osim ako se izlakira a da ne padne ni jedna praska(u tom slucaju ti ne treba poliranje)), kad se trazi visoki sjaj radi se sa akrilom da bi se mogao posle polirati.
ako kolegu bude interesovalo objasnicu proceduru poliranja nitro laka mada je jako zahtevno ja bio ovo presmirglao finom smirglom i udario jos jednom lak ali kod boljeg farbara
- stopanjac23
- Zarezivač olovaka
Ta procedura poliranja kod nitro laka mi sad baš i ne znači previše pošto je ovde već poliuretanski lak, ali svakako hvala
Osim ako mi ne predlažeš da sad nakon šmirglanja lakiram lakom na nitro bazi?!
Ili je ipak pametnije da to ponovo bude poliuretanski lak?
Hvala singer
Ja isprva nisam planirao poliranje, očekivao sam da ću biti zadovoljan samim lakiranjem, ali to baš i nije ispunilo moja očekivanja. Zato sam i potegao temu poliranja, mislio sam da ću time malo popraviti stanje stvari, tj. da ću tako poravnati površinu.
Hvala singer

Ja isprva nisam planirao poliranje, očekivao sam da ću biti zadovoljan samim lakiranjem, ali to baš i nije ispunilo moja očekivanja. Zato sam i potegao temu poliranja, mislio sam da ću time malo popraviti stanje stvari, tj. da ću tako poravnati površinu.
- miloscale
- Majstor majstora
nemoj posle polijuretana da ides nitro ponovi polijuretan ili akril ako mislis da polirasstopanjac23 wrote:Ta procedura poliranja kod nitro laka mi sad baš i ne znači previše pošto je ovde već poliuretanski lak, ali svakako hvala
Hvala singer![]()
- stopanjac23
- Zarezivač olovaka
- stopanjac23
- Zarezivač olovaka
- stopanjac23
- Zarezivač olovaka