RADENKOVI radovi

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
zvecanac
Majstor majstora

Post by zvecanac »

430 euea,malu cenu si dao jer ja znam koliki je rad...Posto su nogari specificnog oblika isti su na klupi kao i na stolici tako da bi i cena rada trebalo da je ista...
Po Savakovoj racunici za 80 eura po klupi (realna cena) bilo bi 320 eura samo za klupe i stolice plus sto od 200 evrica 520 ukupno 5%popusta na kolicinu za vise kompleta 26 eura ,znaci cena na veliko trebala bi da bude tacno 500 evrica...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

pa ja sam taj komplet uradio za jugo svabu da se dogovorimo za cenu i rekao mu za 10 kompleta mesecno cenu 430 eura a on kaze da je skupo jer ako nemoze da zaradi 300 eura nece da trguje a kaze nemoze skuplje od 700 eura da je proda u Nemackoj a ja mogu da je napravim 135 do 150 eura a sam znas koliko posla ima.Pa sad vidi koliko je obezvredjen nas rad u odnosu na trgovinu i nekaze narodna da je u trgovini najsladja para????? Nema veze garnituru cemo prodati ili ostaviti sebi za trem i tako mi se svidela kad si ti pre dve godine postavio slike sto si radio i onaj link sto je pera postavio pozdrav.
smirglaj nikad dosta
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Pa ako je u trgovini najsladja para, pravac u Rozaje, nadji nekog stolara ko ce ti to praviti od ciste camovine za 230 evra na 10 komada mjesecno. A posto tako racunas tebi ostaje 2000 evra razlike, mjesecno.
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

sasa nije mi jasna ta tvoja racunica kako da napravi (i ko da napravi) za 230 evra garnituru kad je materijal 295 evra???
smirglaj nikad dosta
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Ja sam ti napisao gdje treba da tražiš, a sigurno ćeš ih naći više koji će ti to napraviti za te pare. A računica je njihova stvar.
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

evo slike gotove kutice za kaiseve:
Image
Image
Image
Image
smirglaj nikad dosta
zvecanac
Majstor majstora

Post by zvecanac »

radenko wrote:sasa nije mi jasna ta tvoja racunica kako da napravi (i ko da napravi) za 230 evra garnituru kad je materijal 295 evra???
Meni je rekao da Rozajci rade takve garniture za 150 eura za godinu dana skocila je cena za 80 eura...Dobro se secam da je Sasina unikatna garnitura bez vidljivih srafova (slika klupa je bila mala ) kostala 600 eura ,neznam zasto bi mi cenili manje...
Last edited by zvecanac on 11 Dec 2014 21:09, edited 1 time in total.
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

Rozajci mogu da rade za 230 evra samo ako kradu materijal a to je vrlo moguce ?????????????????????????????????????????????????????
smirglaj nikad dosta
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

slika restaurirane vitrine ormana iz 1901 god neki delovi pravljeni novi a ostatak presmirglan i ponovo bajcovan i lakiran mat lakom staklo zamenjeno novo i td >
Image
smirglaj nikad dosta
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

radenko wrote:slika restaurirane vitrine ormana iz 1901 god neki delovi pravljeni novi a ostatak presmirglan i ponovo bajcovan i lakiran mat lakom staklo zamenjeno novo i td >
[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/2158_img_20141223_130859.jpg[/url]
svaka cast lepo
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

hvala! :skool:
smirglaj nikad dosta
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

evo slika jednog malog stocica samo treba da se ofarba a i to ce uskoro biti pa cemo ga slikati:
Image
Image
Image
smirglaj nikad dosta
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

radenko wrote:Rozajci mogu da rade za 230 evra samo ako kradu materijal a to je vrlo moguce ?????????????????????????????????????????????????????
Jesi li pokusao da nadjes nekog da ti napravi te klupe?
Ne vidim razlog da se ti raspitujes za porijeklo daske ako dobijas papire i trazeni kvalitet!
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Vitrina izasla ekstra. Bravo!
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

evo slika u delovima i sklopljenog ofarbanog stola i jos jedne komode restaurirane delimicno:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
smirglaj nikad dosta
Post Reply