hahaha pa momci,morate biti dobre musterije i trositi puno para u odredjenim firmama da bi dobili lep popust,jos ako ste kumovi sa nekim doticnima-----sreci nikad kraja :happy::part:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
hahaha pa momci,morate biti dobre musterije i trositi puno para u odredjenim firmama da bi dobili lep popust,jos ako ste kumovi sa nekim doticnima-----sreci nikad kraja :happy::part:
pa dobro, ne moze bas sve da se dobije, mora nesto i da se plati!!!!
i ja sam kupio tu aku busilicu, kostala me 117 € sa dvije baterije 2,0 Ah i u L boxx-u.
kupljena je preko njemackog ebay-a, u hrvatskoj takva kosta oko 190 €.
Poštujem i Bosh ali Makita je ipak premašila sve, ja koristim sve od njih i ne sećam se da li sam nosio na popravku išta od tog alata.Podjednako su dobri akumulatorski i oni sa kablom.Ja konkretno koristim onu sa baterijom od 19 volti, imam opcije za bušenje sa čekićem dve brzine , zavrtanje odvrtanje sa 16 jačina i lamelom.Ma da je mnogo ne hvalim, oni koji koriste njihov alat znaju da je prava uživancija.