Vakuum presu za oblaganje drvenih površina pvc folijom?

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
vanmaxq
Šegrt

Vakuum presu za oblaganje drvenih površina pvc folijom?

Post by vanmaxq »

Ako neko zna gde bi mogla da se nadje dobra vakuum presa za oblaganje drvenih površina pvc folijom? Našao sam par proizvodjača kod nas, ali su mi nove, za sada, za ono što ja radim, skupe...
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Pogledas na vrh ove stranice, reklama u sredini :)
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

mbole
Pogledas na vrh ove stranice, reklama u sredini smile
Nije Bole,moja je za prirodne furnire i za papirnu foliju i svasta sto se lepi sa membranom,a mislim da on traži za pvc foliju i bez membrane.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Cekaj, pa zar ne moze tvoja da lepi i PVC foliju?

I kako uopste radi ta bez membrane? Neki valjci ili ploca, pa se rade samo ravne povrsine?
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Znas kako radi ta sa membranom? Gledao si Duletovu?
E skines membranu i stavis foliju. Ona ce se tada ponasati i kao membrana. Dalje je sve isto, izvuces vazduh,...
Problem sa ovom na reklami kod Duleta je njen format. Jednostavno je namenjena za druge stvari.
miki_bgd
Majstor početnik

Post by miki_bgd »

Dule wrote:
mbole
Pogledas na vrh ove stranice, reklama u sredini smile
Nije Bole,moja je za prirodne furnire i za papirnu foliju i svasta sto se lepi sa membranom,a mislim da on traži za pvc foliju i bez membrane.
Meni treba za furnir i za savijanje furnira... ali nesto oko 140-150 cm x 65-80 cm.

Jos nisam siguran za dimenzije, posto jos istrazujem tehnologiju. Da li uopste membrana ima snagu koja mi treba ili cu ici na pravu hidraulicnu presu. Inace sam masinac, pa mi to nije problem da isprojektujem, ali nemam bas toliko vremena.
bozama
Majstor

Post by bozama »

Ne znam da li je tema jos uvek aktuelna al da napomenem da znam jednog slikara iz NS koji pravi vakum prese, bez membrane, za prodaju. Mislim da su dimenzije nesto 120x??? I oko 600e u zavisnosti od kompresora. Ako si zainteresovan mogu pronaci broj?
Post Reply