Godišnje okupljanje stolara

Predlozi i sugestije
Post Reply
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

mbole wrote:Beretu ne smem da nosim (sad pripada zeni, posto su je meni oduzeli, a ne bi bilo lepo da vodim i zenu :) ), al zato imam jedan lep rostilj na plin :)
Prijatelju mojne na plin u prirodi to truje okolinu a mi smo stolari i vodimo racuna o zivotnoj sredini :P osim ako nemas tanjiracu. :)

I izvinjavam se Yetti za lapsus lingve. ;)
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

Pa moze doktor da nam napise da nam je neophodno da provedemo neko vreme van kuce cisto radi promene klime i stanja disajnih puteva
a riba doduse ima puno vitamina A pa prija organizmu tako da moze da se dogodi da umesto da "fatamo ribu" na ekskurziji odemo u neku banju.:lol::lol::lol::lol::cool::cool::cool::cool:
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

šarenko wrote:Pa moze doktor da nam napise da nam je neophodno da provedemo neko vreme van kuce cisto radi promene klime i stanja disajnih puteva
a riba doduse ima puno vitamina A pa prija organizmu tako da moze da se dogodi da umesto da "fatamo ribu" na ekskurziji odemo u neku banju.:lol::lol::lol::lol::cool::cool::cool::cool:
A ti bi izgleda da ti ja prepisem apartmanski smestaj sa nekom starijom damom u vazdusnoj banji!! :P Pa da se siti nadisete cistog vazduha! :lol::cool::lol:
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

UUUUUPS sve odgovara osim ono Starijom jer iz prakticnih razloga to nebih prihvatio prosto receno majka mojih devoijcica je rodjena 1981 godine pa nebih s konja na :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

Sto jes jes!
yetta
Majstor stolar

Post by yetta »

šarenko wrote:UUUUUPS sve odgovara osim ono Starijom jer iz prakticnih razloga to nebih prihvatio prosto receno majka mojih devoijcica je rodjena 1981 godine pa nebih s konja na :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Ajde da se ne otimamo, ostavite tu Stariju damu meni. Valjda će pristati da vam "pecamo alibije" u bazenu neke banje a posle ovog štemovanja u kupatilu, itekako bi mi trebala banja.
Doktore, piši recept a ja ću se već nekako snaći šta da radim sa Starijom damom. Uostalom, uvek sam dobijao pamnetne savete od kolega sa sajta, valjda će te mi "pomoći" ako zagusti :):D ??
Ko hoće, nađe način, ko neće - nađe opravdanje
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Prijatelju mojne na plin u prirodi to truje okolinu a mi smo stolari i vodimo racuna o zivotnoj sredini
Kako turje? Produkt sagorevanja plina je voda.
Ugalj koji sagoreva vec proizvodi ozbiljne otrove.
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

mbole wrote:
Prijatelju mojne na plin u prirodi to truje okolinu a mi smo stolari i vodimo racuna o zivotnoj sredini
Kako turje? Produkt sagorevanja plina je voda.
Ugalj koji sagoreva vec proizvodi ozbiljne otrove.
Ma to sam samo tako rekao nije uopste ni bitno, moze i plin ako ne zaboravis meso!:lol:
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

yetta wrote:
šarenko wrote:UUUUUPS sve odgovara osim ono Starijom jer iz prakticnih razloga to nebih prihvatio prosto receno majka mojih devoijcica je rodjena 1981 godine pa nebih s konja na :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Ajde da se ne otimamo, ostavite tu Stariju damu meni. Valjda će pristati da vam "pecamo alibije" u bazenu neke banje a posle ovog štemovanja u kupatilu, itekako bi mi trebala banja.
Doktore, piši recept a ja ću se već nekako snaći šta da radim sa Starijom damom. Uostalom, uvek sam dobijao pamnetne savete od kolega sa sajta, valjda će te mi "pomoći" ako zagusti :):D ??
Recepti uopste nisu problem, doduse malo su stari i pozuteli a i pecat se slabo vidi jer sam ih ukrao iz ambulante pre jedno 16-17 godina, a i doktorka cije je pecat bio je verovatno u penziji!!!!:lol::lol::lol::D:D:D
Ali ako treba da izigravam doktora da bi imali alibi nije problem javljam se dobrovoljno. Od danas sam specijalista za gerijatriju! :P:P:P:cool::cool::cool:
Last edited by DrNikola on 28 Sep 2008 14:27, edited 1 time in total.
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

I šta bi na kraju klaker pivo, trte , : :mrte i gotovo
ajde ljudi JESEN STIŽE i sneg će pasti a mi samo pišemo......
Idemo li mi negde?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool::cool::cool::cool:
Last edited by šarenko on 08 Oct 2008 06:13, edited 1 time in total.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Za vikend je sajam lova i ribolova u Novom Sadu.
Ima piva, valjda se nadje i neki klaker...
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

:mad::mad::mad::mad::mad:
Nećete verovati ali lov i ribolov su dve poslednje stvari na svetu koje me interesuju.
Cak me vise zanima uzgoj biljnih vaši od te dve teme

ali kada je klaker u pitanju treba razmisliti.
:/:/:/:/:/:/:/
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

A hostese na sajmu? Na njih si zaboravio.
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

Dakle ako sam shvatio mi gadjamo :P , pogodimo:P:P, i onda ih kao trofeje nosimo kuci, JA BIH DA SA JEDNOM UKRASIM RADIONICU , bas bi mi se slagala uz novi sto za frezer;););););)
Uh zaboravio sam ono najvaznije :mad::mad::mad::mad: a zene........:mad::mad::mad::mad::mad:
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Pravi sportski ribolovci vrate ribe u vodu nakon sto ih ulove :)
Kod lovaca je vec to malo teze, al oni obicno dobro prikriju sve tragove :)
Post Reply