Pomoc - aku busilica bosch
- mihajlo.m84
- Šegrt
Pomoc - aku busilica bosch
Rešio sam da se ponovim i kupim jednu orginal plavu bosch aku busilicu . Na raspolaganju imam 20000 din. Za oko mi je zapela bosch 10.8 li-on 1.5 ah sa dve baterije i brzim punjačem. Ako neko ima iskustva sa ovom bušilicom , neka pomogne, da li je dobar izbor ili ne. Koristio bi je za zavijanje šrafova i bušenje drveta ( u tapetariji)
nećeš pogrešiti, pogotovo što sada imaš akciju u boschu staro za novo 25 %, ja imam makitu DWE 330 10.8 li-on i prezadovoljan sam, a ovu bošovu sam video kod kolege i stvarno dobro izgleda, za nijansu je manja od makitine i ima malo jači obrtni moment i indikator baterije, ali ne dolazi u koferu... U svakom slučaju je dobra, a i ostaće ti para :prs:
Kupio prije 3 mjeseca.
Opcija bila to ili Makita. Po meni koji sam Makita fan, je bolja u svim podrucjima.
Veci moment, manja dimenzijama (meni bitno) i kvalitetnije uradena.
Toliko je lagana ( mislim da je laksa i od makite) da je super, sve aku busilice i ove obicne sam zaboravio.
Imas slabiju verziju s 2*1,5 Ah ili cak s 2 Ah, ali je ta skuplja.
Iskreno vidio sam i onaj paket dvije jedna sarafilica, jedna busilica.
S kupnjom nemozes pogrjesit sigurno.
Opcija bila to ili Makita. Po meni koji sam Makita fan, je bolja u svim podrucjima.
Veci moment, manja dimenzijama (meni bitno) i kvalitetnije uradena.
Toliko je lagana ( mislim da je laksa i od makite) da je super, sve aku busilice i ove obicne sam zaboravio.
Imas slabiju verziju s 2*1,5 Ah ili cak s 2 Ah, ali je ta skuplja.
Iskreno vidio sam i onaj paket dvije jedna sarafilica, jedna busilica.
S kupnjom nemozes pogrjesit sigurno.
Pogriješiti nećeš sigurno .
Ja sam imao prvi model , samo za šarafljenje . Taj se naradio pošteno , unatoč teškoj muci
, odradila je 6 g. rada , sad me nešto muči kontakt ili baterija , no meni nebitno, kupio sam novu.
Ja sam imao prvi model , samo za šarafljenje . Taj se naradio pošteno , unatoč teškoj muci

danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
- mihajlo.m84
- Šegrt
- mihajlo.m84
- Šegrt
- mihajlo.m84
- Šegrt
- OpasnicKim
- Precizni šegrt
- mihajlo.m84
- Šegrt