Mašine za izradu drvene pakirne ambalaže
Mašine za izradu drvene pakirne ambalaže
Drage kolege interesira me dali se netko od vas negdje susreo sa izradom drvenih gajbica za pakiranje voća i povrća.Naime interesira me mašina koja ih spaja sistemom žice.Ako netko od vas ima neka iskustva ili zna gdje ima nešto slično jako bih bio zahvalan na informacijama.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Halo Å trkiću ti si srećan čovek na petstotina metara od mene radi kako vi kažete tvrtka za pravljenje tih gajbica i oni ih spajaju i žicom i klemaricama , otićiću da pogledam i ako dozvole da snimam kako radi.
Mnogo mi se dopada tvoj moto ispod teksta , ja sam dečji animator tj radim sa decom i normalno je da mi moto bude vezan oko klinaca ali ovo je jako lepo i moram ti je uzeti jer sakupljam lepe izreke .
Ja sam čoveče završio sto za spajanje cinkovanjem i toliko mi se to dopalo da po ceo dan ne izlazim iz radionice.
Veliki pozdrav
Mnogo mi se dopada tvoj moto ispod teksta , ja sam dečji animator tj radim sa decom i normalno je da mi moto bude vezan oko klinaca ali ovo je jako lepo i moram ti je uzeti jer sakupljam lepe izreke .
Ja sam čoveče završio sto za spajanje cinkovanjem i toliko mi se to dopalo da po ceo dan ne izlazim iz radionice.
Veliki pozdrav
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Ljep pozdrav i tebi šarenko,nismo se dugo čuli.Hvala na trudu unapred.Å ta se tiče tvog stola jako sam zadovoljan šta ti je uspjelo,i ja sam neki dan bio naručiti ploču za stol za frezer biti će za koji dan.E avo sa gajbicama razmišljam već neko vrijeme da pokrenem neki svoj biznis a ova zamisao mi je došla kad sam radio na tržnici voća i povrća i proizvođači su uvjek molili da im sakupim praznu ambalažu.Pošto mi stric ima pilanu sirovina mi nebi bila veliki problem ali strojevi gdje sam god probao nikakvih konkretnih rezultata,ako netko i radi čuva to za sebe ko oko u glavi(ko stolari prste).A izreku slobodno iskoristi na ljep način,pogotovo ako su djeca u pitanju.
Pa kazem ti od kako sam sastavio sto i onaj pomocni alat za cinkovanje, ne izlazim iz radionice samo, nesto probam izvodim dodajem oduzimam nemam vremena ni da rucam ljudski , kaze zena da ce da mi upali radionicu .Samo ponekad otvorim link da vidim sta se desava u ovoj radionici i nazad u moju .
Pitacu sutra ove moje komsije koji rade te gajbice kako rade pa cu ti poslati odgovor.
Pitacu sutra ove moje komsije koji rade te gajbice kako rade pa cu ti poslati odgovor.
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Ok nije preša.Znaš kako kažu dalmatinci "vrag odnija prišu" ili ona a ta im je najjača "ne učini danas šta možeš sutra".Super za tvoj stol kao što rekoh i ja se malo gibam oko toga mada nemam jako puno vremena,radim sa ženinim bratom u Istri tastu neku montažnu prostoriju pa ovih dana sastavljamo krov do kraja pa će trebati to okolo zatvoriti i ima posla još sa ogrjevom za zimu i pomalo.Ajde pozdrav i nemoj da te se žena odrekne zbog radione i stolarije,ćao.

Last edited by Strkic on 05 Oct 2008 17:03, edited 1 time in total.
Evo tek sam sada dospio da malo prošvrljam po sajtu i uočio sam da je moja pogreška u nazivu teme ispravljena ja se iskreno zahvaljujem jer sam to sam pokušavao ali nisam mogao naći gdje i kako još jednom hvala.

Last edited by Strkic on 06 Oct 2008 13:47, edited 1 time in total.
Samo napred stari!Å TRKIĆ wrote:Ljep pozdrav i tebi šarenko,nismo se dugo čuli.Hvala na trudu unapred.Å ta se tiče tvog stola jako sam zadovoljan šta ti je uspjelo,i ja sam neki dan bio naručiti ploču za stol za frezer biti će za koji dan.E avo sa gajbicama razmišljam već neko vrijeme da pokrenem neki svoj biznis a ova zamisao mi je došla kad sam radio na tržnici voća i povrća i proizvođači su uvjek molili da im sakupim praznu ambalažu.Pošto mi stric ima pilanu sirovina mi nebi bila veliki problem ali strojevi gdje sam god probao nikakvih konkretnih rezultata,ako netko i radi čuva to za sebe ko oko u glavi(ko stolari prste).A izreku slobodno iskoristi na ljep način,pogotovo ako su djeca u pitanju.
Eeee kad bi imali kakve gajbice za zelje

Bez alata nema zanata
Sa jedne te strane razumijem i tvog dedu i ja imam tetu u Prokuplju onamo se udala i zadnji put je bila u Og "89. godine i mater i otac su joj umrli a ona im nije mogla doći na pokop.A šta ćeš život nikog nemazi.Čujemo se i ajmo sa ljepšim temama.U je te moram na posao ljudi pozdrav.