Akcije
Akcije
U poslednje vreme zbog jake konkutencije na tržištu pojedini proizvođači električnih alata počeli su nečekivano obarati cene!
Naravno pravdaju se akcijama i slično...
Ukoliko je dozvoljeno mogu vam ovde redovno pisati koji alati stolarima interesantni su na popustu!
Isto tako ako rešite nešto kupiti pitajte gde pa ću vam reći za vas najbolju varijantu!
Malopre sam dobio akciju BOSCH i MAKITA
Naravno pravdaju se akcijama i slično...
Ukoliko je dozvoljeno mogu vam ovde redovno pisati koji alati stolarima interesantni su na popustu!
Isto tako ako rešite nešto kupiti pitajte gde pa ću vam reći za vas najbolju varijantu!
Malopre sam dobio akciju BOSCH i MAKITA
Bez alata nema zanata
Susjed sena Makita frejzera 3620 je 14525 din i dobiješ na poklon glodalo ravno +pdvÅ TRKIĆ wrote:Jako ljepo od tebe jest da sam jako daleko ali me interesiraju cijene frezera MAKITE.
Vrednost tog glodala je 1447 din
Last edited by GORAN on 03 Oct 2008 09:09, edited 1 time in total.
Bez alata nema zanata
Odličnu kursnu listu, sa svim valutama ovog sveta, sa sve digitronom imas na http://www.xe.com/ucc/ (za kaubojske valute kliknuti na More currencies )Å TRKIĆ wrote:E nemoj da se nađeš uvređen ali daj mi pretvori u evriće ili mi bar reci koliko je vaš tečaj euro-dinar.
Dabs je ok!
Sa njima već sarađujem već godinama! Kod njih uvek možeš dabiti popust ako hoćeš da se cenkaš!
Isto za druge alate možeš dobiti popust u drugim radnjama ali to kad budeš kupovao cimaj me da ti kažem gde i kako da izvučeš taj popust!Naravno ovo važi i za druge članove foruma!
DrNikola na akciji za stolare imam sledeće (akcije ne organizujem ja već proizvođač i traju od mesec do šest)
MAKITA
Aku bušilica 6270 DWAE po ceni od 11205 din i na poklon bušilca 6413 (brzi futer Fi 10) koja inače u prodaji košta 5146 din
Ovo je super ponuda naravno na cenu dodajemo 18% pdv
Bušilica 6280 DWAE po ceni od 13280 din i na poklon mala brusilica koja košta inače 3818 din ali nije makita već MAKTEC
Å lajferica vibraciona BO3700 5312 din i uz nju 20 šmirgli na poklon koje inače koštaju 400 din
Keksarica 3901 po ceni 25315 din sa 1000 keksa koji inače koštaju 3679 din
Ger LS 1040 po ceni 21995 din i uz njega se dobije komplet pribora (102 dela) kome je inače cena 2372 din
Glodalica 3620 po ceni 1525 din na poklon glodalo ravno koje košta 1447 din
Cirkular 5704R 10126 din na poklon testera koja vredi 2111 din
Ubodna 4329 7387 din i na poklon ručna testera koja vredi 996 din
Kao što vidite sve se svodi na poklone ali i oni vrede! Naročito ova prva varijanta!Na ove cene je moguće dobiti popust 5% (naravno toliko makita dozvoljava)
BOSCH
Ukoliko kupite ger na poklon dobijate aku bušilicu koja vredi preko 10 hiljada (plava profi)
Takođe ima akcija staro za novo koja se sastoji iz sledećeg:donesete neku staru bušilicu u blo kakvom stanju i kupite novu sa 25% popusta (mislim da je po sistemu brusilica za brusilicu,aku za aku...proveriću)
Evo koliko bi vas šta koštalo vama interesantno:
GBH 2-26 DFR bušilica,vibraciona bušilica,hammer 17700
GSR 12 VSD aku bušilica 10708 din CENE SU SA PDV-om
GSR 14.4-2 V aku bušilica 9204 din
GCM 12 SD ger 68322
GST 75 BE ubodna 9646
GSB 75 AE treačna šlajferica 14514
GHO 26-82 rende 10000
GSR 6-45 TE šauber 9469
GOF 1300 CE frezer 20886
GKP 200 CE pištolj za plastiku 7345
GHG 660 LCD fen 10797
DMF 10 detektor 7434
DNM 60 l libela digitalna 6372
Bosch akcija traje do 30 novembra!
Makita do prvog novembra ili dok ima na zalihama!
Sa njima već sarađujem već godinama! Kod njih uvek možeš dabiti popust ako hoćeš da se cenkaš!
Isto za druge alate možeš dobiti popust u drugim radnjama ali to kad budeš kupovao cimaj me da ti kažem gde i kako da izvučeš taj popust!Naravno ovo važi i za druge članove foruma!
DrNikola na akciji za stolare imam sledeće (akcije ne organizujem ja već proizvođač i traju od mesec do šest)
MAKITA
Aku bušilica 6270 DWAE po ceni od 11205 din i na poklon bušilca 6413 (brzi futer Fi 10) koja inače u prodaji košta 5146 din
Ovo je super ponuda naravno na cenu dodajemo 18% pdv
Bušilica 6280 DWAE po ceni od 13280 din i na poklon mala brusilica koja košta inače 3818 din ali nije makita već MAKTEC
Å lajferica vibraciona BO3700 5312 din i uz nju 20 šmirgli na poklon koje inače koštaju 400 din
Keksarica 3901 po ceni 25315 din sa 1000 keksa koji inače koštaju 3679 din
Ger LS 1040 po ceni 21995 din i uz njega se dobije komplet pribora (102 dela) kome je inače cena 2372 din
Glodalica 3620 po ceni 1525 din na poklon glodalo ravno koje košta 1447 din
Cirkular 5704R 10126 din na poklon testera koja vredi 2111 din
Ubodna 4329 7387 din i na poklon ručna testera koja vredi 996 din
Kao što vidite sve se svodi na poklone ali i oni vrede! Naročito ova prva varijanta!Na ove cene je moguće dobiti popust 5% (naravno toliko makita dozvoljava)
BOSCH
Ukoliko kupite ger na poklon dobijate aku bušilicu koja vredi preko 10 hiljada (plava profi)
Takođe ima akcija staro za novo koja se sastoji iz sledećeg:donesete neku staru bušilicu u blo kakvom stanju i kupite novu sa 25% popusta (mislim da je po sistemu brusilica za brusilicu,aku za aku...proveriću)
Evo koliko bi vas šta koštalo vama interesantno:
GBH 2-26 DFR bušilica,vibraciona bušilica,hammer 17700
GSR 12 VSD aku bušilica 10708 din CENE SU SA PDV-om
GSR 14.4-2 V aku bušilica 9204 din
GCM 12 SD ger 68322
GST 75 BE ubodna 9646
GSB 75 AE treačna šlajferica 14514
GHO 26-82 rende 10000
GSR 6-45 TE šauber 9469
GOF 1300 CE frezer 20886
GKP 200 CE pištolj za plastiku 7345
GHG 660 LCD fen 10797
DMF 10 detektor 7434
DNM 60 l libela digitalna 6372
Bosch akcija traje do 30 novembra!
Makita do prvog novembra ili dok ima na zalihama!
Bez alata nema zanata
Gorane, imam jedno pitanje za tebe. Imam tracnu slajfericu Makita (sad sam zaboravio oznaku) na kojoj mi je otisao vodeci valjak (ako se tako zove... ne onaj pogonski koji vrti nego onaj oko koga se smirgla samo okrece). Oljustila se plastika sa valjka i otpala, pa sad ima lufta i smirgla ispada ili se prilikom malo jaceg pritiska tokom smirglanja zaustavi i valjak vrti u prazno... Valjda sam dobro objasnio. Nije ni bitno, moje je pitanje gde da je odnesem na popravku, kod kog servisera? Mozda je jos i u garanciji ali ne mogu da je nadjem, nema veze platicu, samo da je sredim sto pre. Hvala unapred.
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Servis u koji ja šaljem iskru,perles i makitu je ISKRA SERVIS na bogosloviji!
To je ona zgrada sa puno lokala naslonjena na stadion!
Drugi lokal od ribolovačke radnje koja je na samom ćošku pored kafane!
Probaj tamo verovatno će ti završiti!
Bosch šaljem samo u Dimitrija Tucovića! To je JEDINI ovlašćeni bosch servis u Bgd!
Å to se tiče ovog servisa na bogosloviji znam da ko kupi od mene PERLES mašinu (bivšu iskru) i ima problem u garantnom roku pošalje alatku brzom poštom o njihovom trošku,oni poprave i o njihovom trošku vrate!
Inače da zapamtite!!!
Kad negde kupite alat garanciju overava prodavac i on je tog časa sa tom mašinom završio!!!
Sve probleme ili nesuglasice rešavate sa ovlaštenim servisom jer ispravnost garantuje proizvođač a ne prodavac
Znači prodavcu ne nosite mašinu da je on popravlja ukuliko nema servis u sklopu prodaje!!!
Takođe ako ste izgubili garanciju probajte sa trgovcem gde ste kupili tu mašinu da ustanovite datum prodaje i ako je u garantnom roku probajte izvući novu garanciju! Nikola probaj i ovu varijantu!
Isto ako imate varijantu 3 godine garancije (koju preko interneta upisujete) uradite to obavezno jer papir sa pečatom prodavca garantuje samo jednu godinu!Usput ako se izgubi garancija internet ne laže!!!
Mašine kupljene preko računa lakše je pronaći u papirima jer se dokumentacija kod knjigovođa čuva bar 3
godine!!!
Naravno uvek i za sve čuvajte račun! Na njemu sve lepo piše!
To je ona zgrada sa puno lokala naslonjena na stadion!
Drugi lokal od ribolovačke radnje koja je na samom ćošku pored kafane!
Probaj tamo verovatno će ti završiti!
Bosch šaljem samo u Dimitrija Tucovića! To je JEDINI ovlašćeni bosch servis u Bgd!
Å to se tiče ovog servisa na bogosloviji znam da ko kupi od mene PERLES mašinu (bivšu iskru) i ima problem u garantnom roku pošalje alatku brzom poštom o njihovom trošku,oni poprave i o njihovom trošku vrate!
Inače da zapamtite!!!
Kad negde kupite alat garanciju overava prodavac i on je tog časa sa tom mašinom završio!!!
Sve probleme ili nesuglasice rešavate sa ovlaštenim servisom jer ispravnost garantuje proizvođač a ne prodavac
Znači prodavcu ne nosite mašinu da je on popravlja ukuliko nema servis u sklopu prodaje!!!
Takođe ako ste izgubili garanciju probajte sa trgovcem gde ste kupili tu mašinu da ustanovite datum prodaje i ako je u garantnom roku probajte izvući novu garanciju! Nikola probaj i ovu varijantu!
Isto ako imate varijantu 3 godine garancije (koju preko interneta upisujete) uradite to obavezno jer papir sa pečatom prodavca garantuje samo jednu godinu!Usput ako se izgubi garancija internet ne laže!!!
Mašine kupljene preko računa lakše je pronaći u papirima jer se dokumentacija kod knjigovođa čuva bar 3
godine!!!
Naravno uvek i za sve čuvajte račun! Na njemu sve lepo piše!
Last edited by GORAN on 06 Oct 2008 10:35, edited 1 time in total.
Bez alata nema zanata