Beba stize krajem avgusta a ja jos nisam zavrsio krevetac... i to me bas nervira :pucko:
Krevetac je star 33godine i od tada je mnogo dece spavalo na njemu, samo duseci su menjani a vremenom je propadao... viki delovi su mnogo lose izgledali...
Rasklopio sam ga i osmirglao sve pojedinacno, fino je ispalo cak i mnogo lepse nego sto sam se nadao... Danas sam prevrtao po netu i po forumu nebih li nasao nesto sto ce mi olaksati dilemu, odnosno dati odgovor na jedino preostalo pitanje:
Kako zastititi? Sa cim ofarbati?
Surak me ubedjuje da je ''najpametnije'' prelakirati i tacka, zena hoce nesto na wenge da ispadne jer nam je cela spavaca u wenge...kolega kaze da je najbolje da ga natopim uljem sa voskom(sto mi je nekako najinteresantnija ali i najnepoznatija opcija) a ja kao i u svemu slusam sve i na kraju ne znam nista :forbannad:
Sta me savetujete?
-Da li da batalim tu ideju oko koriscenja ulja+pcelinji vosak? Ili je bas to pun pogodak?
-Koji lak da kupim i sta mi jos treba za lakiranje?
-Ima li neka farba da likne na wenge i da li i preko nje da lakiram?
Surak je autolakirer pa ste trane bih bio miran sto se tice farbalja ali cime i kako sta i koliko nemam pojma

Koliko laka i farbe ili samo laka ili ulja mi treba za 1,5mkvadratnih, krevetac je od bukve...Pozz svima