Holz Her 2117 ??

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
Pero freza
Brzi dodavač alata

Holz Her 2117 ??

Post by Pero freza »

Postovani, danas sasvim slucajno naletio sam na tipa koji prodaje cirkular rucni Holz Her 1400w, cut-65mm ,kako se sa ovim brendom prvi put susrecem volio bih znati nesto vise jeli je dokazan vrijedi li sto uopce ??meni je ostavio utisak ,izgledao mi bas onako profi,na netu nisam uspio pronaci nist,tako da vi ste mi jedini na koji san sijetio da mozda netko nesto zna??molim vas za pomoc,zahvaljujem.
slavijov
Pred-majstorsko zvanje

Post by slavijov »

Holz her je Austriski brend poznat po proizvodnji industrijskih masina za obradu drveta,i u tome su odlicni.Mozes samo da proveris u kakvom je stanju taj cirkulr i da neko slucajno nije nalepio nalepnicu.Sto se tice brenda tu nemoj da brines.
Pero freza
Brzi dodavač alata

Post by Pero freza »

Pronasao sam podatke o firmi Holz Her,ali nikakvih podataka o konkretnom rucnom cirkularu, ovako izgleda;videcu veceras na cemu sam,svaka informacija dobrodosla,zahvaljujem.
Image
Pero freza
Brzi dodavač alata

Post by Pero freza »

mislim da sam nesto fulao u uploadu, Image
Pero freza
Brzi dodavač alata

Post by Pero freza »

mislim da sam nesto fulao u uploadu, Image

Image
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Smanji prvo fotku u nekom softveru na velicinu ispod 100Kb (obicno je moguce zadrzati pristojan kvalitet i velicinu 1024X768 a da velicina fajla bude ispod 100Kb) pa je onda uploaduj, i iskljuci opciju resize image.
U suprotnom sam forum je prepakuje na 640X480, ili na koliko je vec postavljeno u resize a to ne radi bas kvalitetno.
Post Reply