Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
ne koristim , nekad sam koristio u bezbojne lakove sad kupujem akril bezbojni mat u koji ide 10 % katalizatora a izgleda ko mlijeko provjereno ne zuti a i ovi PU lakovi bijeli od renera i heliosa isto ne zute...bitno je samo da je katalizator originalan jer helios ima neke katalizatore sa oznakom 70 i 75 ovaj 70 ako stavim u bijeli lak hoce da pozuti a 75 nece sigurno to isto vazi i za renera
dosad najvise helios al sad sve vise talijanske rener, polistuc....a dobar je i er-lak ali kod svih je bitan odgovarajuci katalizator i PU razredjivac da bi sve bilo ofarbano kako treba...a znas kakvi su trgovci ..ako nema sitnog secera on ce da uvali secer u kocki ako nema toalet papira ima brus papira
Svidja mi se i dizajn i konstrukcija, deluju stabilno i udobno, a opet funkcionalno u odnosu na prostor kome su namenjene. Rado bih stavio ovakve u moju kuhinju. Odlično !