Ima li neko iskustva sa hladnom vakuum preskom, koje su pozitivne a koje negativne strane, kako lepi, nema li nekih većih problema? Ili je prosto mnogo bolja varijanta uštedeti još, pa uzeti toplu?
Popuni podatke u profilu. Ja sam uzeo jednu na probu, ali nisam nikako zadovoljan sa njom. Može se uvijek na nju doraditi hauba sa grijačima, ali mislim da je ipak bolje da kupiš gotovu. Ako se odlučiš da dograđuješ grijanje pazi jer se te gume na hladnim pesama mogu grijati do 70 stepeni.
Sasa
Juce 20:58:44
Popuni podatke u profilu. Ja sam uzeo jednu na probu, ali nisam nikako zadovoljan sa njom. Može se uvijek na nju doraditi hauba sa grijačima, ali mislim da je ipak bolje da kupiš gotovu. Ako se odlučiš da dograđuješ grijanje pazi jer se te gume na hladnim pesama mogu grijati do 70 stepeni.
Samo da te podsetim da te još uvek čekam :D:D:D:D:D:D
Poslušaj Duleta, da ne prođeš kao ja kad sam prevalio 500 km da vidim presu, a od nje ni traga. Uzeo sam Dule onu Dobojsku na probu ali nisam zadovoljan. Može li se na tvojoj saviti preko šablona furnir u obliku potkovice gdje je centar visok 50 cm?