Molio bih članove foruma kojima je poznata mašina sa slika, SUSEMHIL SU210 da je opišu i njene mogućnosti, pogodnosti i nedostatke u radu sa njom. Da li je podešavanje ove mašine jednostavno ili komplikovano i td. Interesuje me i stabilnost iz koje proizilazi i preciznost i sve drugo što treba znati o ovoj mašini.
Zašto te interesuje točno ta mašina , našao si neku polovnu , pa bi htio kupiti ?
Ako je tako , taman da je vrhunska mašina, o polovnim stvarima je teško govoriti a da se ne isproba ( godište, radni sati, ....)
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
Ropee, prvo da Vam se zahvalim na dobrodoslici i da Vam odgovorim na Vasu konstataciju. Masinu sam kupio i delimično isprobao. Abrihter i diht rade odlicno kao i bušilica i suport. Frezer nisam koristio jer hocu da zamenim lezaje posto se dosta cuju. Cirkular takode radi ali i na njemu hocu da zamenim lezaje. Sve u svemu mislim da cu biti zadovoljan. Masina je proizvedena 1966 god, i dosta dobro ocuvana, Pitanje sam postavio zbog promene operacija jer ima samo jedan motor koji se pomiče po horizontali i ima dva kaiša koji se menjaju prema potrebi koju operaciju koristim. Pošto sam penzioner i nemam potrbe da žurim pa cu do podne štrelovati a od podne nešto raditi. Puno pozdrava od drvofila i nadam se da cemo i u buduce sarađivati i razmenjivati stečena iskustva.
Last edited by Drvofil on 26 Feb 2014 10:37, edited 1 time in total.