Zanimljivi linkovi ka youtube video fajlovima
Najbolji primer je sa onom devojkom, obrati paznju kako joj je ruka izvezbana i za kakvom lakocom i brzinom radi. Taj video je postavila jedna dobra industrija koja nece da se bruka. To sto vi meni ne zelite da verujete je vas problem.
Ono "vrhunski majstor" izbacuje skripta na nekom broju postova i valjda i zbog toga Strkicu ne moram da se pravdam ? I moj predlog je bio da pogledas po salonima sta se kako radi, jer nema potrebe i oko toga raspravljati. Povrsine koje se nikada ne vide se premazuju samo radi zastite ili ravnoteze, da se element ne krivi.
Ono "vrhunski majstor" izbacuje skripta na nekom broju postova i valjda i zbog toga Strkicu ne moram da se pravdam ? I moj predlog je bio da pogledas po salonima sta se kako radi, jer nema potrebe i oko toga raspravljati. Povrsine koje se nikada ne vide se premazuju samo radi zastite ili ravnoteze, da se element ne krivi.
http://www.youtube.com/watch?v=RTpqsSsP ... ture=share
Evo nešto novo od festoola
Evo nešto novo od festoola
- miloscale
- Majstor majstora
singer wrote:@Pezzo
ovaj video zadnji sa hvlp pistoljem je sa turbinom a ne gravitacioni sto je opet velika razlika u radu.
evo nadjoh napokon video kako se propisno farbaju sobna ili ulazna vrata(ovako ja isto radim sve s tim sto samo crevo prebacim preko vrata i ledja)
za one koji ne znaju---ovako se pravilno drzi pistolj ,na pravilnoj udaljenosti od supstrata,prati"wet edge".....
ovo je profesionalno farbanje sa gravitacionim pistoljem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wG9c0JB8xDo[/youtube]
dobar je nije lose mada uvek moze bolje mada opet kazem treba ispostovati neke stvari kod farbanja sve ostalo je sam stil farbanja ili ti princip
el mora snimak da se okaci prvo na youtube pa onda ovde ili moze i direkno ovde
Pezzo- ti nemas prava da komentarises :pun:
Samo vi zezajte, necu vise nista da vam kazem 
(dok ne postanem administrator, a ondak cu da vas banujem...)

(dok ne postanem administrator, a ondak cu da vas banujem...)
Last edited by Pezzo on 04 Feb 2014 18:55, edited 1 time in total.
- majstorcic
- Precizni šegrt