Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
evo slike stola od parene bukve bajcovan u tresnju em 4520 lakiran pu polu sjaj:
sto je 200x110cm tabla je furnirana iverica 28mm kantovana lajsnama 5mm debljine
Last edited by radenko on 28 Dec 2013 21:40, edited 1 time in total.
Lepi radovi...Po mom misljenju Gusle i stalak su tehnicki dobro odradjeni, samo po mom ukusu kntrast boja je veliki izmedju njih...
Barske stolice su pedantno i dobro uradjene ,interesuje me kod donjih precki (posto su na istoj visini ) nacin spajanja to jest dali cepovi jedan u drugi ulaze ili se klasicno spajaju pod uglom...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
cepovi ulaze u noge a spojeni pod uglom jer se rupe sudaraju posto su precke na sredini noge!:prsgore: a stalak za gusle musterija tu boju htela jer mu je namestaj u toj boji pa stalak dolazi na nekoj komodi.
Last edited by radenko on 11 Mar 2014 22:09, edited 1 time in total.
Kao sto rekoh stalak je perfektno odradjen i u skladnoj proporciji sa guslama ,posle tvog objasnjenja,da stoji na komodi iste boje moj komentar o kontrastu boja je suvisan...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...