Bas ga je iskomplikovao. A cela prica je jednostavna. Inace, tekst i video o tome je pre nekoliko godina postavo Roy Underhill u svojoj Woodwright Show emisiji, i Popular Woodworker casopisu.
A evo kako treba da izgleda. Ukupno 8 rezova testerom iz ruke
Radenko, recimo da bi drzao neko aksijalno opterecenje na zatezanj, ali za tako nesto ima mnogo pametnijih cvorova. Svrha tog cvora je u sustini mozgalica, napavis neki zagonetka cvor, pa pitas ostale kako si ga napravio. Isto kao kinske zagonetka kutij, ili zagontka srafovi.
No, u dnjem videu imas cvorov koji zaista nsto drze.. Recimo sprat
Ama ljudi, ja nisam ni mislio da će ovaj spoj uopšte nešto držati jer mi deluje traljavo nego da mu je više namena za ovo što kaže BR...kao mozgalica...
preko svega toga ukoliko pašljivo pogledate klip videćete da je isečen između 5,25 i 5,26 tako da se ne vidi sam čin "nabijanja"...
Bolje je živjeti čitav život kao milijunaš nego li sedam dana u bedi
Taj cica je foler.. Ima prethodni tekst ili video o ostrenju gde se ubije od stropovanja, posle 250, ali to mudro ovde ne pominje. A stop je negde oko 10 000. Pri tome ubija seciva posto sa stropom nema kontrolu mikrobevela. To je tipicno srpsko da coveku crkne krava, ima potebu da pljune po Davidu Charlesworthu, i paznji koju on poklanja detaljima, pa onda namerno prcutkuje bitne detalje.
I mani 250 izgleda premalo, ali sam mislil da dedica nije lopov.
Makar ja svoje brusim na 2000 vodobrusnom i sasvim je zadovoljavajuce (kad vise nemam).
Kad odrastem mozda i nabavim neko finije kamenje.
ovaj lik Matthias Wandel ima izvrsne ideje i moze se dosta nauciti od njega.
uprosti svaki slozeni postupak.
ima li neko svojih radova da prikaze ovde?