Molim za pomoc,naime pretrazio sam sve sto je bilo u mojoj moci ali nisam uspeo da nadjem bar ne ovde u Novom Sadu komplet glodala za izradu kuhinjskih panela sa prihvatom od 8 mm.
Otisao na adresu firme Sasa&Olga ali tamo je lokal za izdavanje a na brojeve koji su ostavljeni na site-u se niko ne javlja!
Gledao sam nesto od CMT ali iskreno ne mogu da se snadjem sa njihovim katalogom i cenovnicima!
Ako neko ima vise iskustva sa tim da me malo prosvetli kako bih nasao pravi profil i naravno cenu,da mi onda ostaje samo da se nadam da postoji kucna dostava ili tako nesto !
Pa spomenuo si Sasu i Olgu, ali nije ni njihovo glodalo male cene iako ne valja. Jedino bih CMT uzeo za ozbiljno, mada je fi 8mm realno malo za takvo glodalo. A za womax ne znam da li imaju za tablice. Mozes eventualno da ga narucis kod nekog ko ih pravi.
Obicno je problem sa CMT katalogom sto po defaultu vodi na stranicu sa proizvodima za USA trziste.
U gornjem desnom uglu ekrana imas mali padajuci meni, pa iz njega izaberi EU.
Tu nadjes kataloski broj glodala koje ti treba, a onda sa Filosovog sajta skines cenovnik i pogledas prema kataloskom broju koliko to kosta.
Njemu je problem za ispune, ne mora komplet. Ima cmt dva modela za fi 8, a cena je 48 evra sa porezom po filosovom cenovniku za 2012. Samo sto se treba pomiriti da sirina profila na ispuni bude mala, pa bolje izgleda kad je uopste i nema.