je li dobar stolarski auto ?

Razne teme o raznim stvarima
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Dobro bi bilo da nabavis i neku prikolicu (ako cesto vozis slicne materijale), nisu one ni toliko skupe a mogao bi da povezes i mnogo vise robe. Ovako ti se ubrzano unistava enterijer u vozilu koliko god pazio.
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

ma ovo je bilo vatreno krštenje . Prikolica i kuka je u planu
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Prvo KV za vozača i kod mene na instrukcije godinu dana pa nda kuka i prikolica za koji sam ja K išal u školu i tolike godine stjecal iskustvo da bi mi ti sada otimal kruh iz usta neće ići.:smejanje::smejanje::smejanje:
Čovijek sniva a Bog realizira!
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Malo sam bio ovih dana u guzvi pa nisam izlazio na forum,nas je spakovao kao sardele :reta: da je seo i Strki bio bi problem.Al novo je novo pa taman bio u kombinaciji francuz i rumun.Opel je opel :happy:.A uskoro stize pravi stolarski auto.... :prs: .Sale malo vozili smo se u ropeeovoj daciji lep auto.Opet kazem novo je novo a nisam ocekivao da ce ovako brzo da ga natovari ivericom :pljesk:
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Ma daj molim te prodane rumunjske duše auto se zove DACIA a digneš haubu ono bode u oči RENAULT mislim ko tu koga zguza.::neznam::
Čovijek sniva a Bog realizira!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Nisan, naravno :)
Posto iza tih motora ustvari stoje mali japanci.
riba
Pred-majstorsko zvanje

Post by riba »

Proslo je malo vise vremena, pa ne bi bilo lose da napises dojmove oko vozila.
Ali ne ko zastupnik nego kao korisnik :)
stari
Moderator
Moderator

Post by stari »

"I nova metla čisti najbolje" :D
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

riba - auto je zmaj , ljetos sam napokon čitao malo sve što ima :skratta: pa sam otkrio da kad stisneš gas do kraja ima još neka tipka koja otvori još malo turbinu ( za pretjecanje :P ) .

S moje strane , kao stolarski auto :P odličan , alata stane strašno , naravno treći red sjedala je izvađen , potrošnja mu je 05-1 l više od deklarirane , no ne prelazi 6L tako da sam zadovoljan , krovni nosači su OK , rade punom parom .

Prešao sam nekih 12-ak tisuća km , no uglavnom do 100 - 150 km u jednom tiru , uskoro mu slijedi vatreno krštenje do Praga , nakon toga ću imati onu konačnu ocjenu, no sve u svemu vrlo sam zadovoljan , naravno i supruga koja ga koristi preko tjedna . Jedino je frka kad sjedneš nakon njega u neki manji auto ( imamo u kući Fabiju ) , osjećaj je jako klaustofobičan :forvonad:
Last edited by ropee on 06 Dec 2013 10:41, edited 1 time in total.
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

riba
Pred-majstorsko zvanje

Post by riba »

Hvala.
Najbolje mi je cuti dojmove iz prve ruke.
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Å to se tiče same marke Dacia , nisam bio skeptik , zadnjih 15ak godina rade solidna vozila , što se tiče Lodgy-a , presudile su moje kćerke koje sam odveo da vide i Chervolet Orlando , Peugeot Partner /Citroen Berlingo i Lodgy , odmah su se našle u ovom autu :prsgore: i mjesec dva mi nabrajale , kad ćemo ići po novi auto :cool: :P

A vozne osobine , položaj za volanom je dobar, auto i nije povoljan koliko se ispočetka misli ( sve se plaća dodatno ) , malo je unutrašnjost preplastična ( uopće mi ne smeta, nije bolja ni na berlingu ) , jedinu zamjerku imam na sjedala , loše je bočno držanje

Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

@ropee,
koliko se da primetiti, postao si "vrhunski" :)
ali, mene licno nerviraju ti epiteti iz skripte, osim "zarezivac olovaka" :)
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

To su postavke foruma , iskreno na par foruma sam aktivan i ovo je jedini gdje sam premašio 1000 postova , no to nije bit ove teme .
Ovdje je Lodgy na tapeti , danas je opet nakrcan s alatom i šibam put Istie :D

riba
Pred-majstorsko zvanje

Post by riba »

Trebal sam ranije razmisljati o zamjeni auta :)
Danas sam kupil Kadeta 1989. god karavana za sitnu lovu. Barem da si prevezem neke stvari iz vikendice doma i nesto malo drva s pilane.
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

@riba - kađo je zakon , ja sam prije vozao Fiat Uno , Opel Corsu , Å kodu Feliciju , Peugeot 206 sw , .... u sve je alat stao , no frka je ako treba i materijal i alat .

Ma još se nisam odlučio , no uskoro moram na montažu kuke i kupiti ću prikolicu sa ceradom i zatvorenim prostorom 2x1x1 m otprilike .

Post Reply