Sajam nameštaja 2013 Bg-skup clanova
Evo par slika. Sve sam šnajderaj:

Slabo ima stranih izlagača, neke hale su polu prazne. Lakirani nameštaj sa gručkicama, uostalom kao i do sada. Ne vidi se neki novi trend. Jednom rečju, ko ne ode neće ništa ni propustiti.
p.s.
Jedino sto je lepo je mnogo lepih devojaka

Slabo ima stranih izlagača, neke hale su polu prazne. Lakirani nameštaj sa gručkicama, uostalom kao i do sada. Ne vidi se neki novi trend. Jednom rečju, ko ne ode neće ništa ni propustiti.
p.s.
Jedino sto je lepo je mnogo lepih devojaka

Last edited by Pezzo on 11 Nov 2013 14:28, edited 1 time in total.
B(l)ejah i ja na sajmu, meni je prvi put pa mi je sve novo
, ali ja nisam od ljudi koje ovako nešto može lako da impresionira. Doduše, bilo je par komada koji su mi se baš svideli, a naročito mi se dopao (tačnije, izuzetno mi se dopao) štand slovenačke firme "Svetlin interier". Izloženi komadi ODLIČNI, a i sam štand u istom stilu, sve predivno uradjeno i uklopljeno, sve moje pohvale. Teško je to videti sa slika, ali evo linka njihovog sajta na kome može da se vidi ono što me dojmilo:
http://www.svetlin-interier.com/index.php?viewPage=145
pa ispod kliknite na stelicu udesno dok ne dodjete do broja 8; odatle poslednja sličlica, pa strana 9, i gornje 3 slikice sa strane 10.
A bilo je dosta Turaka, koliko sam primetio. Sve u svemu, ako ste kupac ima svašta, ako hoćete da "ukradete" neki dizajn, internet je prepun lepih slikica. Eto, to je moje mišljenje, mada nisam baš merodavan.
E da, kupio sam par CMT glodala za ručnu glodalicu i onaj štelujući ugaonik/vinklu sa libelicom. Nadam se da je vinkla kako treba (a izgledom bi se reklo da jeste) jer je danas teško naći vinklu koja je u vinklu. Mada, i za ljude važi isto u poslednje vreme
.
Pozdrav.
Sinisha

http://www.svetlin-interier.com/index.php?viewPage=145
pa ispod kliknite na stelicu udesno dok ne dodjete do broja 8; odatle poslednja sličlica, pa strana 9, i gornje 3 slikice sa strane 10.
A bilo je dosta Turaka, koliko sam primetio. Sve u svemu, ako ste kupac ima svašta, ako hoćete da "ukradete" neki dizajn, internet je prepun lepih slikica. Eto, to je moje mišljenje, mada nisam baš merodavan.
E da, kupio sam par CMT glodala za ručnu glodalicu i onaj štelujući ugaonik/vinklu sa libelicom. Nadam se da je vinkla kako treba (a izgledom bi se reklo da jeste) jer je danas teško naći vinklu koja je u vinklu. Mada, i za ljude važi isto u poslednje vreme

Pozdrav.
Sinisha
Izgleda da je ove godine bio dosta skup prostor na sajmu, pa nisam video ni jedan stand sa lakovima. Hala 2 je pola prazna. Na spratu gde je uvek bilo prepuno, sada je samo udruzenje umetnika i tu i tamo po koji stand. Ispod njih gde su uvek masine i alati, pola prostora je skroz prazno, a na drugoj polovini sedi Marjan sam (Veki-alati), niko ga ne gleda. Nisam video ni Hapro, ni Gavru... Ima malo manjih masina, Hammer i jos neka marka, ne secam se, sa manjim kombinirkama, par prodavnica sitnog alata, cmt, Leitz ostrac alata koji nema ni vizit kartu ni adresu, sa par artikala na 50 kvadrata...
Na prvi pogled, hala 1 i 1A su pune, ali sve neki tapacirung. U hali 4 samo prizemlje, sprat zatvoren.
Ako se Bg Sajam bude izivljavao sa cenama, sve ce biti manje izlagaca, a samim tim i posetilaca.
Pise u stampi da ima stotinak stranih izlagaca. Od tih sam video par Nemaca i par Italijana, Turci po spratu hale 1 i ne znam ni sta nude, nista izlozeno na nekim standovima.
Interesovalo me da li se pojavio neko sa boljom ponudom klasicnih sarki za namestaj, ali nista od toga, sve klap sarke, fgv i hefel na dva manja standa. Nista novo. Interesovalo me i da li se gura neki novi trend, ali nista ni od toga, sve i svasta i nista novo. Sve sam protrcao za 59 minuta, pojeo jednu pljesku u bajatoj lepinji. Kazu to im je "gurmanska", al mi bas i ne lici jer je velicine cd diska, to je za macku mozda dovoljno, a za gurmane tesko
Na prvi pogled, hala 1 i 1A su pune, ali sve neki tapacirung. U hali 4 samo prizemlje, sprat zatvoren.
Ako se Bg Sajam bude izivljavao sa cenama, sve ce biti manje izlagaca, a samim tim i posetilaca.
Pise u stampi da ima stotinak stranih izlagaca. Od tih sam video par Nemaca i par Italijana, Turci po spratu hale 1 i ne znam ni sta nude, nista izlozeno na nekim standovima.
Interesovalo me da li se pojavio neko sa boljom ponudom klasicnih sarki za namestaj, ali nista od toga, sve klap sarke, fgv i hefel na dva manja standa. Nista novo. Interesovalo me i da li se gura neki novi trend, ali nista ni od toga, sve i svasta i nista novo. Sve sam protrcao za 59 minuta, pojeo jednu pljesku u bajatoj lepinji. Kazu to im je "gurmanska", al mi bas i ne lici jer je velicine cd diska, to je za macku mozda dovoljno, a za gurmane tesko

Last edited by Pezzo on 12 Nov 2013 23:05, edited 1 time in total.
Beogradski sajam vec godinama polako ali sigurno propada (ne samo sajam namestaja, svi redom).
Bezobrazni su sa cenama prostora, pa se izlagacima jednostavno ne isplati da dolaze za ionako malu prodaju na siromasnom trzistu.
Sve mi nesto lici da neko namerno hoce da ga "ubije".
A bezobrazni su jos i pride. Pre nedelju dana bio je neki decji sajam, pa sam isao sa burazerom koji je imao tamo stand. Posto je istog dana bila i izlozba pasa (inace nekada izuzetno velika i posecena, sada ni senka), cenu prakinga su podigli dva puta!!!
No, ionako vec godinama ne idem na sajam zbog sajma. Sve sto je imalo da se vidi zadnjih 5-6 godina vidjeno je jos pre 10 (a tada je bilo i daleko vise toga).
Ali, izgleda da je drustvu slabo do druzenja
Dal je stisla kriza, dal je neki drugi djavo ne znam.
Uglavnom, ja cu u subotu oko 10-11 do Stenke, pa ko dodje dosao.
Bezobrazni su sa cenama prostora, pa se izlagacima jednostavno ne isplati da dolaze za ionako malu prodaju na siromasnom trzistu.
Sve mi nesto lici da neko namerno hoce da ga "ubije".
A bezobrazni su jos i pride. Pre nedelju dana bio je neki decji sajam, pa sam isao sa burazerom koji je imao tamo stand. Posto je istog dana bila i izlozba pasa (inace nekada izuzetno velika i posecena, sada ni senka), cenu prakinga su podigli dva puta!!!
No, ionako vec godinama ne idem na sajam zbog sajma. Sve sto je imalo da se vidi zadnjih 5-6 godina vidjeno je jos pre 10 (a tada je bilo i daleko vise toga).
Ali, izgleda da je drustvu slabo do druzenja

Uglavnom, ja cu u subotu oko 10-11 do Stenke, pa ko dodje dosao.
Nije to samo kod vas . Zagrebači velesajam je sve samo ne velesajam , daleko od onog glamura izložaka , posjetilaca , .... strašno . Nekada si za kartu za posjet Autoshowu čekao barem 15 min , a izložaka je bilo što po halama , što vani na otvorenom , pa transport show , ambienta , ....
Ambienta još uvijek funkcionira , no jako smanjena , sajam nautike isto tako , .... Cijene izložbenih prostora , općenita nebriga za sudionike , .... masu stvari tjera izlagače
Ambienta još uvijek funkcionira , no jako smanjena , sajam nautike isto tako , .... Cijene izložbenih prostora , općenita nebriga za sudionike , .... masu stvari tjera izlagače
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Proslogodisnjim sajmom sam se razocarao bar onim sto sam video,medjutim sklopio sam jedan kapitalan posao pa mi je na kraju ispao najbolji sajam od svih dosadasnjih,tako da nikad se nezna.Mislim da na ovaj necu stici a voleo bih ako nista drugo bar da se vidim sa mbole-tom i druzinom.Ono sto me interesuje da mi neko kaze,da li ima nekih novih masina od formatizera i kanterica i kakve su cene?
Last edited by slavijov on 13 Nov 2013 23:55, edited 1 time in total.