A sigurni ste da je bilo tu jos koliko juce.
Danas sam se ubio trazeci jedan upustac, koji sigurno znam da imam, i cak se secam da sam ga koristio prilicno skoro, al jok. Svi ostali upustaci su na broju, i na mestu gde obicno stoje, al bas taj koji mi treba ga nema. Preturio sam sve zivo, cak sam prepakovao i sredio sve u okolini struga (zena se ceo dan pita sta mi je

Znam da ce da iskoci kad mi ne bude trebao, al bas bih hteo nesto da uradim za sta mi je potreban.
Jos sasavije je sto sam pre par meseci bas taj upustac (M6 konusna glava), jurio da kupim ili pozajmim od poznanika, a potpuno zaboravio da sam jedno mesec dana pre toga kupio nekoliko velicina ukljucujuci i njega na Bubanj Potoku, i svi su lepo stajali u bubregu. Sasvim slucajno sam video da su tamo. Ko za djavola, jutros sam isao do bubanj potoka, i lakse mi je bilo da ga pazarim nego da pretrazujem ceo dan. Vidim ja da cu da se naljutim i ujutru zapucam na Najlon

OK, daleko sam od toga da spadam u uredne tipove, al obicno tacno znam gde mi se sta nalazi u "mom lomu". Nevolja nastaje kad nesto mahinalno spustim, dok razmisljam o necemu desetom. Tad, sanse nema da ga pronadjem iako cesto gledam direktno u njega.
Bice da je krstenica bas pozutela