Radovi od Zvecanca...
Hvala na komplimentima i sugestijama Pezzo .
I ja sam bio za cetvrtastu formu i radi dizajna ali vise radi brzine rada.Posao mi se oduzio jer ovaj tip stubica triputa sporije radim a pogodio sam po istoj ceni jer je meni bio merak da uradim jednu ogradu u ovom stilu.Moj sin a i narucilac posla bili su za saranu formu pa sam morao da ispostujem njihovo misljenje.Sada mi je ostalo jos da osmislim i uradim kapice za glavne stubove a da se nekako uklope u dizajn...
I ja sam bio za cetvrtastu formu i radi dizajna ali vise radi brzine rada.Posao mi se oduzio jer ovaj tip stubica triputa sporije radim a pogodio sam po istoj ceni jer je meni bio merak da uradim jednu ogradu u ovom stilu.Moj sin a i narucilac posla bili su za saranu formu pa sam morao da ispostujem njihovo misljenje.Sada mi je ostalo jos da osmislim i uradim kapice za glavne stubove a da se nekako uklope u dizajn...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
Danas sam uradio i postavio kapice...Nedelju dana sam se lomio kakve da uradim i jutros sam se odlucio pa kakve budu ...Nisu lose ispale vadi ih zarez po sredini,kupac zadovolian najavljuje rad donjih stepenica itd...

I ovo ce da prodje.
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Kolega radovi su ti super a i one cepove na ogradu sto si razmislao kakve da stavis po meni si doneo pravu odluku i lepo to odradio....Meni se bar svida 
A za ovu vitrinu i moja preporuka ti je da uzmes bajc pa lepo predes da ujednacis boju vitrine i posle izlakiras i bice vitrinica za 10

A za ovu vitrinu i moja preporuka ti je da uzmes bajc pa lepo predes da ujednacis boju vitrine i posle izlakiras i bice vitrinica za 10

Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
Stolovi za separe ogromnih dimenzija 130x200cm,po zelji narucioca sa urezom u sredini od 40x80cm da bi konogar mogao da dostavi pice i td na krajevima stola...

Last edited by zvecanac on 28 Sep 2013 22:28, edited 1 time in total.
I ovo ce da prodje.