Gde da kupim futer za festool rucni frezer od 8mm
Gde da kupim futer za festool rucni frezer od 8mm
imam festool frezer 2000 ali nemam futer za glodalo od 8mm interesuje me dali pasuje od nekog drugog ili mora original njegovinace imam od 5mm
Pretpostavljam da je greska u kucanju to jest da imas 6mm futer, posto je 5mm van svakog standarda (ne znam gde bi nasao glodala).
Tesko da pase od bilo cega drugog.
To je stari model koji se vise ne proizvodi, ali trebalo bi da moze da se narauci kod: http://maksal-line.rs/kontakt/
Kad vec uzimas, uzmi i cauru 12mm. Taj frezer ima dovoljno snage za velika glodala.
Tesko da pase od bilo cega drugog.
To je stari model koji se vise ne proizvodi, ali trebalo bi da moze da se narauci kod: http://maksal-line.rs/kontakt/
Kad vec uzimas, uzmi i cauru 12mm. Taj frezer ima dovoljno snage za velika glodala.
Uh jeste tema iz praistorije ali nekom ce znaciti.
Caura iz of 2000 je identicna kao na of 1400 ebq.
merio sam sve dimenzije, isprobao sa glodalima prihvata 12mm i to sa profil/kontraprofil i nema brige. Nema nikakvih nepravilnosti.
Isto bi bilo zanimljivo nekako naci jeftinije te caure cak i od drugih proizvodjaca jer su nove bash skupe(sa maticom 50e a nisam bash vidjao bez matice.
Ne mogu da prezalim sto nisam probao caure od Bosch pof 1200 na of 1010.
Ako neko ima iskustva za of 1010 da pasuju neke druge, bilo bi neprocenljivo...
Caura iz of 2000 je identicna kao na of 1400 ebq.
merio sam sve dimenzije, isprobao sa glodalima prihvata 12mm i to sa profil/kontraprofil i nema brige. Nema nikakvih nepravilnosti.
Isto bi bilo zanimljivo nekako naci jeftinije te caure cak i od drugih proizvodjaca jer su nove bash skupe(sa maticom 50e a nisam bash vidjao bez matice.
Ne mogu da prezalim sto nisam probao caure od Bosch pof 1200 na of 1010.
Ako neko ima iskustva za of 1010 da pasuju neke druge, bilo bi neprocenljivo...
Nista, nego ako naletim na 6mm za of 1010 u nekoj isplativoj varijanti uzeo bih.
Inace sam kompletirao frezere
Za of 1400 sam imao 8mm i nadjem za 1000 din cauru 12mm.
Stavim par matorih ali ekstremno profi glodala i odusevim se.
Profil kontraprofil na parenoj bukvi bih smeo da opisem samo na jedan nacin-bez ikakvog otpora......
Inace sam kompletirao frezere

Za of 1400 sam imao 8mm i nadjem za 1000 din cauru 12mm.
Stavim par matorih ali ekstremno profi glodala i odusevim se.
Profil kontraprofil na parenoj bukvi bih smeo da opisem samo na jedan nacin-bez ikakvog otpora......