žičano jezgro
- maricaiivica
- Moderator
- ShmizlaBre
- Zarezivač olovaka
- ShmizlaBre
- Zarezivač olovaka
Боље вас нашлаDule wrote:
Dobro došla na forum pozitivne energije
A ako ne možeš da se snađeš šaljemo ih iz Trstenika

Хвала на понуди, али снашла сам се за опруге. Набавио ми бивши свекар, послужиле су сврси :stolt:
Ð ешила сам питање замене опруга на мало необичан начин. Када сам отворила душек, 5 опруга је било за замену, а ја сам имала само 3 и то повелике, од неког старог мадраца.
јзвадила сам делове опруга које су пукле, радећи онако како је TAMANAMUS рекао, само што нисам ништа подмазивала, него сам комбиниркама и папагајкама успела да одврнем жице и да "одшрафим" поломљени део.
Неки делови жице су остали, послужили су ми да причврстим ове велике опруге.
На једном месту је пукло 3 опруге, тако да сам успела да подвучем ову велику (од мадраца) испод и "уврнем" је у спиралну жицу и део старог федера који је остао. Горњи део сам причврстила оном жицом коју сам извадила од покидане опруге, добро је уврнула и обезбедила да се не одвије.
јсто сам урадила на другом месту где је недостајало 2 опруге.
Не знам колико ће се видети на сликама, али поставићу их, само да видим како се то на овом сајту ради.
*** мајсторица за све и свашта, што очима види рукама уради ***
Svaka cast...mada mislim da je lakse kad je podmazano....:rodna:ShmizlaBre wrote:Боље вас нашлаDule wrote:
Dobro došla na forum pozitivne energije
A ako ne možeš da se snađeš šaljemo ih iz Trstenika
Хвала на понуди, али снашла сам се за опруге. Набавио ми бивши свекар, послужиле су сврси :stolt:
Ð ешила сам питање замене опруга на мало необичан начин. Када сам отворила душек, 5 опруга је било за замену, а ја сам имала само 3 и то повелике, од неког старог мадраца.
јзвадила сам делове опруга које су пукле, радећи онако како је TAMANAMUS рекао, само што нисам ништа подмазивала, него сам комбиниркама и папагајкама успела да одврнем жице и да "одшрафим" поломљени део.
Неки делови жице су остали, послужили су ми да причврстим ове велике опруге.
На једном месту је пукло 3 опруге, тако да сам успела да подвучем ову велику (од мадраца) испод и "уврнем" је у спиралну жицу и део старог федера који је остао. Горњи део сам причврстила оном жицом коју сам извадила од покидане опруге, добро је уврнула и обезбедила да се не одвије.
јсто сам урадила на другом месту где је недостајало 2 опруге.
Не знам колико ће се видети на сликама, али поставићу их, само да видим како се то на овом сајту ради.
Last edited by TAMANAMUS on 07 Aug 2013 13:51, edited 1 time in total.
Svaka batina ima dva kraja
- ShmizlaBre
- Zarezivač olovaka
Nece, velika ti slika i moras da je smanjis da bude ispod 100 kb.
Evo skini ovaj besplatni softver, jednostavan je za upotrebu, pa smanji slike: http://www.softpedia.com/dyn-postdownlo ... 91&t=0&i=1
Evo skini ovaj besplatni softver, jednostavan je za upotrebu, pa smanji slike: http://www.softpedia.com/dyn-postdownlo ... 91&t=0&i=1
Last edited by Pezzo on 07 Aug 2013 22:02, edited 1 time in total.
- ShmizlaBre
- Zarezivač olovaka

i onda ce se pojaviti ta slika kad postavis post:

znaci, za ovu sliku sam napisao ovo:

ili mozes ceo link da ubacis pa da se pojavi mala slicica, imas vec u objasnjenjema:
help.php#img
p.s.
i ja sam sad izgresio

na pocetku linka stavis:
i ne stavljaj slike veceg formata od 640x480 da se nebi razvlacile stranice u sirinu.
Last edited by Pezzo on 07 Aug 2013 23:58, edited 1 time in total.
- ShmizlaBre
- Zarezivač olovaka
Last edited by mbole on 08 Aug 2013 08:44, edited 1 time in total.
stavila si slicicu iz donjeg linka i ona je manja
treba ovaj link:
a tagove sa "img" uzmes iz donjeg linka
znaci, samo zameni link izmedju tih tagova

treba ovaj link:

a tagove sa "img" uzmes iz donjeg linka

znaci, samo zameni link izmedju tih tagova
Last edited by Pezzo on 08 Aug 2013 00:10, edited 1 time in total.
- ShmizlaBre
- Zarezivač olovaka
јзменила сам, хвала још једном на савету како да поставим слику:skool:Pezzo wrote:e, sad kliknes na tvom postu dole desno na "Izmena" i popravis gde si izgresila
Сада могу да поставим и слику замењене опруге и онога што сам урадила као "набеђени столар пацер", од материјала "да се не баци"