Kuhinja kitchendraw
Eeeee da je razlicita verzija u pitanju pa da kaze covek - nego je razlicit softver u pitanju!!! :rodna:
Ne znam kako sam u glavi povezao da je KD u stvari Skechup i ubih se ziv da nadjem opciju.
Umro sam od smeha - kad mi se sinoc upalila lampica o cemu je rec
Izvinjavam se, jbg - pogresi covek! :rodna:
Milion stvari mi na pameti u poslednje vreme i eto.... :smajli koji se udara cekicem u glavu:
Ne znam kako sam u glavi povezao da je KD u stvari Skechup i ubih se ziv da nadjem opciju.
Umro sam od smeha - kad mi se sinoc upalila lampica o cemu je rec

Izvinjavam se, jbg - pogresi covek! :rodna:
Milion stvari mi na pameti u poslednje vreme i eto.... :smajli koji se udara cekicem u glavu:
Last edited by Vinkl on 16 Jan 2013 09:18, edited 1 time in total.
Ako hoces umjesto ove slike kuhinje da bude neka druga samo zamjeni sliku koja se zove INSITU ( kad udjes u KD, ne u program nego recimo na C:, pa KD, pa imas sliku pod tim imenom)slavijov wrote:Samo na texture,skinuo sam i dodatne kataloge sa sajta al mi nesto nisu bili od koristi,najvise koristim par elemenata,tako da mnoge nikad nisam ni upotrebio,a kao texturu sam ubacio razne dekorativne stvari,kamen,tapete,slike,belu tehniku,postoji mogucnost i crtanja nekog predmeta u auto kedu,naprimer, i kasnijeg transportovanja u kd.Ali za sada nisam imao vremena da se bavim time,probacu prvom prilikom.Ovako izgleda glavna stranica u programu,tako da je sve lepo vidljivo,Vinkl voleo bih da vidim kako izgleda u tvom KD u .Alno sam koristio pre mnogo godina i kolko se secam mislim da postoji opcija.
[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/1466_sdc11142.jpg[/url]
Mora ostati ime slike INSITU
100put crtaj, jednom prodaj
- mali perica
- Precizni šegrt
pozzz...gospodo!!!
nije me jako dugo bilo na ovome forumu ali evo uspio sam srediti neke stvari pa sam ponovo na pocetku, ali da vas ne mucim sa svojim privat stvarima.....
radio bih svoj katalog u kitchenu ili ako ima neka druga opcija ja sam za dogovor!!!
e sada glavno pitanje kako iscrtati nekakav element u taj cuveni program.....skuzio sam texture ubacivati ali kako ostale stvari kao npr. metabox ladice ili tandembox, ili od pocetka kako korpus sloziti po svojim zeljama.....
eto ako ima ko zelje i volje za davanje tecaja!
hvala unaprijed...
p.s. ove slike su odlicne
nije me jako dugo bilo na ovome forumu ali evo uspio sam srediti neke stvari pa sam ponovo na pocetku, ali da vas ne mucim sa svojim privat stvarima.....
radio bih svoj katalog u kitchenu ili ako ima neka druga opcija ja sam za dogovor!!!
e sada glavno pitanje kako iscrtati nekakav element u taj cuveni program.....skuzio sam texture ubacivati ali kako ostale stvari kao npr. metabox ladice ili tandembox, ili od pocetka kako korpus sloziti po svojim zeljama.....
eto ako ima ko zelje i volje za davanje tecaja!
hvala unaprijed...
p.s. ove slike su odlicne
Last edited by mali perica on 11 Nov 2013 12:22, edited 1 time in total.
- mali perica
- Precizni šegrt
- mali perica
- Precizni šegrt
- maricaiivica
- Moderator
- mali perica
- Precizni šegrt