Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Lepo uradjena vitrina,od cega si je radio ...interesantan detalji koji je cini posebnom su drvene resetke za staklo ...
Vratanca su mozada mogla da stoje i na dve sarke...sve u svemu svidja mi se, dobar rad...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
Dobro se uklopilo,ja sam mislio da je cela drvena...Uposlednje vreme i kod nas stolari koriste furnirani medijapan i ivericu...veoma prakticno...koja je cena kvadrata furnirane iverice i imali sa orahovim ili tresnjinim furnirom...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
Evo slike zavrseni stepenica od parene bukve lakirane parket lakom 40% sjaja Rener :
Steta sto nisam slikao pre zasticivanja kartonom ali nadam se da ce biti prilike posle krecenja i skidanja kartona da slikam mnogo bolje izgledaju nego sa kartonima i trakom.
Bas si dobar majstor. Ona vitrina mi se doduse ne svidja zbog onih krstaca preko stakala, ali ukusi su razliciti. A stepenicama nema zamerki i verujem ti da su bez greske i ispod kartona, napravio si ih kao za sajam
Interesuje me cime si ih lepio i kako fiksiras onu dasku sa strane za beton. Ne mislim da cu to raditi, ali pitam iz radoznalosti.