treba odraditi ovo sto je inace luster
sta mislite sta je po vama najlakse resenje
savijati nazubljeni medijapan ili mozda uraditi od nekog drugog materijala
svaka ideja dobro dosla
znaci nije moranje da bude od medijapana razmisaljao sam cak i o tome da neko ko radi sa poliesterom odradi ovo posto je ovo vise estetsli nego da ima bas neku primenu cisto dekorativni detalj
Autor poruke ce reci jel u mm ili u cm ako je u cm onda moze sa medijapanom izreckanim za savijene forme ali bice problema oko najmanjeg kruga tesko ga saviti ali u svakom slucaju mora sa glodalicom da napravi falc u krug pa onda da ubaciva mdf ida spoj (zavrsetak kruga ) geruje pod 45 stepeni da bi mogao da zalepi ( spoji) kraj i pocetak.
mere su u centimetrima
moze lepo da se naplati zvao sam neke likove sto rade poliester i kazu da nece da rade posto se samo jedan komad radi nebitna je kazu cena nego nece oo jednog komada da se bakcu fora je sto ovde svaki ovaj valjak je za sebe ako se lepo razumeo crtez pa se na kraju ubacuju jedan u drugi i u gornjoj zoni gde je i trafo da se spoje svi na jednu platformu i izmedju njih dolazi led rasveta
pitanje za kolegu kako je mislio odklirita nisam imao dodira sa tim el zna nekog konkretnog da radi sa tim
krajnja opcija mi je da radim od reckastog medijapana samo sto je mnogo veliki posao mada opet moze da se naplati ali bas mnogo treba da se radi
i meni je na pamet pao klirit, vise ce da rasprsuje svetlost. Na 1,3 m sirine na podu ce da bude osvetljeno 1,5-1,7 m. Ostatak prostorije ce biti u polu-mraku....
Jedino sto ne znam koja je svrha lustera, mozda i treba malo da osvetljava.
evo posle godinu dana dosao luster na red posto ona predhodna musterijanije htela da plati zajebanciju krivljenja medijapana i sve sto ide uz to doslao je musterija koja je htela da sve ispostuje i na kraju evo gotovog proizvoda rebrasti medijapan krivljen farbanu u sjaju sa led rasvetom i to je to