"Jednom prilikom mi je majstor lakirer pokazao kako izgleda fronta od mdf-a lakirana lakom visokog sjaja prije poliranja - moji pokušaji su izgledali bolje. No, nakon poliranja, rezultat je drastično drugačiji."
--------
Za lakiranje visokog sjaja je potrebno imati kabinu sa nadpritiskom. Pod visokim sjajem se podrazumeva sjajnost od 50-100 gloss-a. Nadpritisak u kabini podrazumeva da je pritisak filtriranog vazduha/zraka u kabini veci od onoga van kabine i pored toga sto postoji odvod vazduha iz kabine za odnosenje spreja i cestica prasine. Zbog velikih zahteva za rad takvih kabina, retko ko i ima takvu kabinu.
Ako odes kod nekog prodavca koji prodaje boje i lakove za namestaj, primetices da oni imaju paste za poliranje, ali imaju i specijalne zavrsne lakove koji se mnogu polirati. Znaci nije svaki lak. Mogu i obicni, ali se mora cekati 3-4 dana da se dooobro osusi. E te specijalne lakove i paste za poliranje koriste oni koji nemaju odgovarajuce kabine za visoki sjaj. Mada, ako izlakiras i u obicnoj kabini lakom od 40 gloss-a, cinice ti se da se radi o visokom sjaju, za laike je i to dovoljno sjajno. Obicne suve kabine su predvidjene dakle za rad do 50 gloss-a, ali mozes da radis i do 60.
Nemas razloga da se patis sa naknadnim uglancavanjem/poliranjem, jer ne vidim da ti je neophodno kad je vec nemaju ni mnoge industrije. Kod lakiranja ti je bitno da dobro uradis pripremu osnovnim lakom i da nemas prasinu pri nanosenju zavrsnog laka, a istanjivati ionako tanak sloj zavrsnog laka bas mi i ne izgleda dobra odluka, jer je on jedna tanka tvrda glazura.
'ajd da pricamo malo o polirkama? :)
Polirka je "malkice" jeftinija od profi kabine za farbanje.
Poliranje i sjaj uopste nisu ista stvar. Svaki auto pored koga sam prosao (ne racunajuci Bentlija, Astona i slicno drustvo), ima limunovu koru na farbi. Audi, Vagen, Pezo... nov novcijat u salonu.... Mozda malo izrazenu, ali ima je.
Nakon dobrog poliranja, toga nema.
Identicno je i sa 90% namestaja.
Polirkom u zavisnosti od laka, mozes da dobijes i "svileni" sjaj, ali ce povrsina biti perfektno ravna i glatka.
Poliranje i sjaj uopste nisu ista stvar. Svaki auto pored koga sam prosao (ne racunajuci Bentlija, Astona i slicno drustvo), ima limunovu koru na farbi. Audi, Vagen, Pezo... nov novcijat u salonu.... Mozda malo izrazenu, ali ima je.
Nakon dobrog poliranja, toga nema.
Identicno je i sa 90% namestaja.
Polirkom u zavisnosti od laka, mozes da dobijes i "svileni" sjaj, ali ce povrsina biti perfektno ravna i glatka.
"Poliranje i sjaj uopste nisu ista stvar."
-------
Sta god da ispoliras bice sjajno, ne moze biti mat nikako. A ta tzv limunova kora je rezultat nepravilnog lakiranja i brzganja u proizvodnji, ali se na skupim automobilima to ipak retko vidja, dok na namestaju kako kod koga, bolji majstor bolji i kvalitet.
-------
Sta god da ispoliras bice sjajno, ne moze biti mat nikako. A ta tzv limunova kora je rezultat nepravilnog lakiranja i brzganja u proizvodnji, ali se na skupim automobilima to ipak retko vidja, dok na namestaju kako kod koga, bolji majstor bolji i kvalitet.
sjaj (staklo) bez poliranja ne moze!!!
ovo je nauka kao i sve
fabricki novi automobili se namerno farbaju sa narandinom korom iz prostog razloga sto sve vise u svetu se koristi bezkontaktno pranje automobila gde je jaka hemija koja vremenom nagriza lak(matira ga i ostecuje) tako da takvim nacinom farbanja automobil i posle dugo godina pranja tim nacinom ima poprilican sjaj!!!
ovo pricam za fabricke automobile nize,srednje i srednje-vise klase.
druga prica su superautomobili koji se rade tako(lakiranje do 10 slojeva pa cetvorica smirglaju i poliraju do besvesti) da bi impresionirali i opravdali cenu za klijenta koji vec placa silne pare za isti,i kojem naravno u buducnosti nece biti problem platiti za odrzavanje laka 400-500e.
:part:
ovo je nauka kao i sve

fabricki novi automobili se namerno farbaju sa narandinom korom iz prostog razloga sto sve vise u svetu se koristi bezkontaktno pranje automobila gde je jaka hemija koja vremenom nagriza lak(matira ga i ostecuje) tako da takvim nacinom farbanja automobil i posle dugo godina pranja tim nacinom ima poprilican sjaj!!!
ovo pricam za fabricke automobile nize,srednje i srednje-vise klase.
druga prica su superautomobili koji se rade tako(lakiranje do 10 slojeva pa cetvorica smirglaju i poliraju do besvesti) da bi impresionirali i opravdali cenu za klijenta koji vec placa silne pare za isti,i kojem naravno u buducnosti nece biti problem platiti za odrzavanje laka 400-500e.
:part:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Nesto sto je ispolirano, i dalje moze da ima recimo 40% sjaja.
Probaj da ispoliras vodeni lak za parket koji se lepo stvrdnuo (radio, ne pricam napamet). Bice savrseno gladak, ali sam lak po sebi je "mutan" da tako kazem, tako da nema sljasteceg sjaja.
Sjaj je u sustini reflektivnost. Ona zavisi ne samo od finoce povrsine vec i od osobina samog materijala.
Posto su lakovi providni, oni reflektuju samo deo svetlosti direktno od povrsine. Ostatak mora da prodje kroz lak, dodje do povrsine ispod i tek onda se reflektuje nazad. Ako je lak potpuno providan i povrsina ispolirana, dobices visok sjaj. Medjutim ako lak nije potpuno providan ("staklen" sto bi rekli), vec u sebi ima suspendovane fine cestice, i pored ispolirane povrsine, neces imati pun sjaj.
Singer, ne kapiram kako pomorandza moze da ga zastiti od hemije? Jedino ako se tada teze primecuje nego na perfektno glatkoj povrsini.
Probaj da ispoliras vodeni lak za parket koji se lepo stvrdnuo (radio, ne pricam napamet). Bice savrseno gladak, ali sam lak po sebi je "mutan" da tako kazem, tako da nema sljasteceg sjaja.
Sjaj je u sustini reflektivnost. Ona zavisi ne samo od finoce povrsine vec i od osobina samog materijala.
Posto su lakovi providni, oni reflektuju samo deo svetlosti direktno od povrsine. Ostatak mora da prodje kroz lak, dodje do povrsine ispod i tek onda se reflektuje nazad. Ako je lak potpuno providan i povrsina ispolirana, dobices visok sjaj. Medjutim ako lak nije potpuno providan ("staklen" sto bi rekli), vec u sebi ima suspendovane fine cestice, i pored ispolirane povrsine, neces imati pun sjaj.
Singer, ne kapiram kako pomorandza moze da ga zastiti od hemije? Jedino ako se tada teze primecuje nego na perfektno glatkoj povrsini.
Ovakva mi izmace na limundu "za dlaku". Srecni kupac je platio 3.510 dinara :groota:ArtCool wrote:Pa vec kada se psujemo :skratta:
[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/727_displayfilejsf.jpg[/url]
[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/727_fe-wpo14-15e-ms-angle-polisher-marine-set1.jpg[/url]