Enterijer DrNick
Last edited by DrNick on 19 Feb 2013 18:34, edited 1 time in total.
Odlicno :tummenupp: ,pedantan rad,nema srafova na vidnom mestu,od mene najvisa ocena iako nemam licencu da ocenjujem.Asimetrija u namestaju je dobro dosla (barem meni) izmedju ostalog i zbog eventulne greske,gde neko drugi ne moze da je prepozna,a ujedno asimetrija otvara mogucnost za kombinatorikom koja malo ubija monotoniju.
Last edited by slavijov on 17 Feb 2013 23:13, edited 1 time in total.
Hvala! U malom je prostoru pa je bilo nezgodno fotografisati. Ipak, nadam se da se vidi dovoljno.slavijov wrote:Odlicno :tummenupp: ,pedantan rad,nema srafova na vidnom mestu,od mene najvisa ocena ikao nemam licencu da ocenjujem.Asimetrija u namestaju je dobro dosla (barem meni) izmedju ostalog i zbog eventulne greske,gde neko drugi ne moze da je prepozna,a ujedno asimetrija otvara mogucnost za kombinatorikom koja malo ubija monotoniju.

Nogare su sastavljene srafovima, moze i da se keksuje, da se ne vide srafovi. Nogare su medjusobno spojene sa 4 komada velicine otprilike 20x76. Tako da je to jedna celina koja se iznutra spaja za okvir kojii se ugaonim profilima spaja za plocu. Veoma je jednostavan za sastavljenje i sto mi je bilo najbitnije brzo se sastavlja. A izuzetno je cvrst.zzz wrote:lepo,lepo,interesuje me kako si uradio klub stocic ,kako si mu uradio nogare i kako si ih pricvrstio za plocu.

Ne mogu da postavim sliku jer je stolic odavno kod musterije. A ne znam kako bih ti objasnio, cetiri noge su ustvari jedna celina, ali ploce koje spajaju noge se ne vide od okvira koji se nastavlja na nogare a nalazi se izmedju nogara i ploce stola... Ako uhvatim vremena nacrtacu pa cu ti poslati na pp