"Coating Materials Suitable for Use:
Water- and solvent-based paints, finishes, primers, 2-component paints, clear finishes, automotive finishes, staining sealers and wood sealer-preservatives."
Ljudi, shvatite da covek ne otvara fabriku, vec hoce da ofarba po neki komad koji napravi vikendom. Nije mu potrebno da odradi tri regala i dvoja vrata za pola radnog vremena. Nece mu musterija zakerati ako negde ima truncicu ili ako nije postigao savrsen sjaj...
Nemam nista protiv dobrog i skupog alata, na protiv. Ali sam isto tako sasvim lepo ofarbao svoja sobna vrata sa kompresorcetom od 25l, pistoljem iz najjeftinije garniture pneumatskog alata, i heliosovom vodenom. Naravno uz mnogo vise pripreme, spor rad... al ne zurim se nikud, a u pauzi ima vremena i za pivo

Ono sto ti zatrpas osnovnom u lepom sloju, ja sam izvlacio kitom i smirglom, jer jednostavno ne mogu da nanesem osnovnu dovoljno debelo (mala dizna na pistolju). Umesto da radim dve ruke zavrsne radio sam 4. ali je ispalo sasvim OK (zena nema primedbi, nemam ih ni ja, a u svakom slucaju izgleda daleko bolje nego okreceno uljanom i cetkom).