Folije za staklo ?

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
Aleksandar_M
Dodavač alata

Folije za staklo ?

Post by Aleksandar_M »

Zna li neko da gde u Beogradu mogu kupiti folije koje se lepe na stakla prozore dobija se efekat peskarenog stakla, ili slično.... Nekada sam to vidđao sad nikako da pronadjem.... može i odgovor na PP ;)
Mladen
Pred-majstorsko zvanje

Post by Mladen »

У боље снабдевеним књижарама.
Aleksandar_M
Dodavač alata

Post by Aleksandar_M »

ma tražio sam i po knjižarama ali kažu da nemaju :( zna li neko neko konkretno mesto?
yetta
Majstor stolar

Post by yetta »

Aleksandar_M wrote:ma tražio sam i po knjižarama ali kažu da nemaju :( zna li neko neko konkretno mesto?
Aleksandre imaju ovde kod mene u komšiluku. Knjižara se zove PAPIRNI SVET. Ulica je Poručnika Spasića i Mašare br. 20 u Žarkovu.
Ako idete iz pravca Beograda iz pravca Sajma prema Adi:
Čukaričkom padinom do kraja, levo u Trgovačku, pravo Trgovačkom do vrha uspona (semafor), na semaforu desno u Vodovodsku, na ca. 100 m semafor (raskrsnica sa ul. Poručnika Spasića i Mašare), na tom semaforu idite levo i sa leve strane je posle oko 150 mm višespratna zgrada a u lokalu prema ulici je knjižara "PAPIRNI SVET".
Posle prednjeg pisanja sam Guglao i našao ovo:
http://www.papirnisvet.com/offline-shop.htm

Jedino nije tačno boldovano iz teksta: "Sve cene koje vidite na sajtu se odnose isključivo na kupovinu preko sajta i dostavu isključivo na Vašu adresu." !
Kupujete šta hoćete i koliko hoćete.
Imaju katalog iz koga birate šta želite i radnja je više nego bogato snabdevena. Par prozora kod mene su sa tim dezeniranim folijama izlepljeni, izloženo suncu i nema ni malo odlepljivanja ili znakova starenja.
Pozdrav
Last edited by yetta on 03 Aug 2008 17:45, edited 1 time in total.
Ko hoće, nađe način, ko neće - nađe opravdanje
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

yetta wrote:....
Čukaričkom padinom do kraja, levo u Trgovačku, pravo Trgovačkom do vrha uspona (semafor), na semaforu desno u Vodovodsku, na ca. 100 m semafor (raskrsnica sa ul. Poručnika Spasića i Mašare), na tom semaforu idite levo i sa leve strane je posle oko 150 mm višespratna zgrada a u lokalu prema ulici je knjižara "PAPIRNI SVET".
.....
pozdrav komso!!! :lol:
yetta
Majstor stolar

Post by yetta »

boggy wrote:pozdrav komso!!! :lol:
Dakle ovaj Beograd je baš mali - palanka bre !
Na kraju će ispasti da sam ko tebe Bogi i koristio stolarske usluge (nešto malo u mom kraju na abrihteru).
Marine Veličković (bivša 80 Nova).
Å to izmenjujemo ovako iskustva kad se možemo uz pivo ispričati do mile volje kod "Mavijana" ? ImageImage

Posle napravimo protokol i pošaljemo na sajt ako ima konstruktivnih ideja ! :)
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

yetta wrote:....
Marine Veličković (bivša 80 Nova).
Blizu kafane "Stara Tresnja" :)
yetta wrote:Å to izmenjujemo ovako iskustva kad se možemo uz pivo ispričati do mile volje kod "Mavijana" ?
ovako je "modernije" :) :P
yetta wrote:[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/284_30_beer.gif[/url][url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/284_30_beer.gif[/url]

Posle napravimo protokol i pošaljemo na sajt ako ima konstruktivnih ideja ! :)
Nisu zanimljive ideje kao ideje... nego nacin kako dolazimo do istih... ;)
Last edited by boggy on 03 Aug 2008 19:01, edited 1 time in total.
yetta
Majstor stolar

Post by yetta »

boggy wrote:....ovako je "modernije" :) :P
OK treba biti moderan i kolegijalan prema ostalim kolegama na sajtu. Zato treba upriličiti godišnje okupljanje stolara.

Nego, ostavimo sad kolegu Aleksandra da nabavi foliju inače će zalutati čitajući ove druge adrese !

(Biće na kraju: " u bivšoj 80 Novoj kod Stare Trešnje " :lol:
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

yetta wrote:...
Nego, ostavimo sad kolegu Aleksandra da nabavi foliju inače će zalutati čitajući ove druge adrese !
....
Ma ovu nasu razmenu "adresa" mogu i da brisu... zapamticemo... valda... nije to neka nauka kao sto je spremanje tutkala. :P
Last edited by boggy on 03 Aug 2008 21:12, edited 1 time in total.
zoranp
Majstor stolar

Post by zoranp »

Ja lijepim folije kod tipa koji se bavi izradom reklama za kafiće, resorane, trgovine i ostale radnje.
Ujedno ima i dobar izbor raznoraznih folija u boji.
Post Reply