ekcentar slajferica ili tracna slajferica?
- StolarBastovan
- Pred-majstorsko zvanje
Hvala Bole.Cene bas bitno variraju od prodavnice do prodavnice,ali u svakom slucaju ne bih imao preko 10000 da dam za ekscentar,tako da neki profesionalni alat otpada.Iskreno,mislim da ce ovakva neka hobi varijanta da mi radi posao.
Ipak ja ne zivim od ovoga i nisam bas ni u mogucnosti da se otvorim za svaku masinicu po 200 evrica.Opet gledam da kad vec dajem stotinak evra za nesto sto je za mene poprilicno ulaganje odaberem najbolje.

"Opet gledam da kad vec dajem stotinak evra za nesto sto je za mene poprilicno ulaganje odaberem najbolje."
--------
Pa o tome ti i ja pricam vec nekoliko puta, ali me ti ne kapiras. Ti mozes sve da radis i bez brusilice, rucno sa smirglom na tamponu, nisi ti fabrika da imas ko zna koliko robe za smirglanje. Ali ono sto se radi glodalicom, to ne mozes rucno. I bolje ti je da kupis bolju glodalicu koja ti je potrebnija, nego da kupis i losu glodalicu i losu masinicu za smirglanje.
--------
Pa o tome ti i ja pricam vec nekoliko puta, ali me ti ne kapiras. Ti mozes sve da radis i bez brusilice, rucno sa smirglom na tamponu, nisi ti fabrika da imas ko zna koliko robe za smirglanje. Ali ono sto se radi glodalicom, to ne mozes rucno. I bolje ti je da kupis bolju glodalicu koja ti je potrebnija, nego da kupis i losu glodalicu i losu masinicu za smirglanje.