Podavnica alata???? HITNO!

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
StolarBastovan
Pred-majstorsko zvanje

Podavnica alata???? HITNO!

Post by StolarBastovan »

Molim vas da mi kazete koje su najvece prodavnice alata u beogradu?
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

StolarBastovan wrote:Molim vas da mi kazete koje su najvece prodavnice alata u beogradu?
Definiši "Beograd"
Da li je to krug dvojke ili od Mladenovca do Ovče?
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
StolarBastovan
Pred-majstorsko zvanje

Post by StolarBastovan »

Sve sto je udaljeno 15 km od centra grada. Nesto sto je najvece,najbolja ponuda elektricnih alata i masina. Kad kazes alat pomislis na to. Dovoljno jasno? :) Vidim po internetu mnogo sajtova na kojima se prodaju alati,ali bih vise voleo da uzmem to u ruke,da ga ukljucim u stuju,cujem akko radi i slicno. Bio sam u Woby house-u,nesto slicno tome ili vece.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Kod nas jednostavno ne postoji prodavnica koja ima iole veci izbor kvalitetnog alata. U kung-fu kategoriji je ionako sve jedno, i to imas na svakom cosku.

Najpre pitanje je koju kategoriju alata gledas. Woby ima kung-fu, i nesto Boscha. Ali zato nema Makite, DeWalta, Metaba, Festa, Perlesa... cak mu je i izbor Boscha-a prilicno siromasan.

Elem, ako kupujes kung-fu, maltene je sve jedno. Ako trazis ozbiljniji alat, moras da krenes od radnje do radnje.
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Mislim da Bastovan pravi pocetnicku gresku koju su mnogi napravili i nabavlja najjeftinije alate. Nesto od toga moze i da posluzi, ali uglavnom je tu mnogo skrivenih mana i iznenadjenja. U to ce se uveriti kad pocne nesto da radi. Zatim, mora da zna tacno sta zeli da moze da napravi, pa prema zahtevima posla da bira alat. Nema univerzalnih alata, a najgora kombinacija je kad uzmes nesto neadekvatno i mislis da imas, a nije to ono pravo sto se koristi. Konkretno, ona roto-vibraciona slajferica je za auto-lakirere. Ja sam video sta kupuju oni koji ne znaju, to je sto veca budza i sto jeftinija, pa trese u rukama da ne mozes da je drzis :) Moje misljenje je da je bolje kupiti jednu dobru alatku nego 3 lose. I bolje je moci napraviti jedan dobar proizvod nego 3 losa. A sad... svako ima svoju racunicu. Svi smo se mi za po nesto zaleteli i "opekli se", neko vise neko manje.
Last edited by Pezzo on 02 Feb 2013 23:24, edited 1 time in total.
zzz
Precizni šegrt

Post by zzz »

Belanović u Meljaku prodaje makita alate i ima dosta dobar izbor ,a tu se nalazi i servis gde je moguce pronaci rezervne delove za makitu.Mislim da je to nekih 20 tak km od centra Bgd.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Belanovic ima i radnju na Banovom brdu...
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Vinkl
Majstor početnik

Post by Vinkl »

zzz wrote:Belanović u Meljaku prodaje makita alate i ima dosta dobar izbor ,a tu se nalazi i servis gde je moguce pronaci rezervne delove za makitu.Mislim da je to nekih 20 tak km od centra Bgd.
Isto to vazi i za "Inap" u Prvomajskoj (Zemun), ako mu je blize na tu stranu...
Post Reply