Nedelja glodara , obavezno pročitati!
Nedelja glodara , obavezno pročitati!
OK, malo sam preuranio, no vec je 10 i 26 a meni se spava, tako da ću zaključati forum, osim onih podforuma koji se tiču glodalice, i šablona za glodalicu. Dakle, ove nedelje pričamo samo o glodalici, i ni o čemu drugom.
Svaki post koji ne bude imao veze sa glodalicom, biće obrisan, stoga vas molim, nemojte se mučiti i pisati nešto što ću izbrisati, jer mi to uopšte ne pada teško.
Svaki post koji ne bude imao veze sa glodalicom, biće obrisan, stoga vas molim, nemojte se mučiti i pisati nešto što ću izbrisati, jer mi to uopšte ne pada teško.
Ne znam cemu sluzi ovaj potez, zasto ne dozvoljavas da citamo ostale teme!?Bojan wrote:OK, malo sam preuranio, no vec je 10 i 26 a meni se spava, tako da ću zaključati forum...
Ovo mi zvuci preterano.Bojan wrote:Svaki post koji ne bude imao veze sa glodalicom, biće obrisan,...
Razumem ideju o nedeljnoj temi foruma, cak mi se i svidja, ali ne razumem ovakvu "prisilu", pobogu, svi smo ovde dobrovoljno, volontiramo!
Last edited by boggy on 21 Jul 2008 13:25, edited 1 time in total.
Bojane, Bojane,
mislim da ipak malo preterujete. I ja sam da se ova nedelja posveti glodalicama ali, ipak neko treba neku informaciju (baš u ovoj nedelji) koja mu je ostala u memoriji a seća se da je taj podatak pročitao na ovom sajtu. Evo ja sam danas trebao podsećanje o "francuskom politiranju" ali sad "moram da čekam" istek nedelje o glodalicama ????
Ja ne znam ali predpostavljam, da se može programom omogućiti iščitavanje postova ali da se ne može pisati odnosno odgovarati, ali da se ovako prisilno sve "odseče" pa ko voli nek izvoli mislim da nije korektno.
Pre svega ovde ima profesionalni stolara koji hleb nasušni zarađuju u stolarskoj struci i njima je ali stvarno, vreme - novac. Oni ne mogu čekati istek neke nedelje pa da tek tada dobiju odgovor od nekog kolege. Za nas hobi-stolare ajde de, i nije toliko važno. Ustalom, neko nema ili ne radi sa glodalicom pa ga i ne interesuje neka tamo "nedelja glodara" u tom slučaju, normalno je da će se tom nedeljom pozabaviti oni koje frezer interesuje, zar ne ?
U ostalom, ne treba ići "đonom" na stolare, oni nemaju pendžete niti štikle za odbranu od đona ali treba zamisliti koliko samo u radionicama imaju dasaka, letvi i oblica ?? 
Ja toliko.
mislim da ipak malo preterujete. I ja sam da se ova nedelja posveti glodalicama ali, ipak neko treba neku informaciju (baš u ovoj nedelji) koja mu je ostala u memoriji a seća se da je taj podatak pročitao na ovom sajtu. Evo ja sam danas trebao podsećanje o "francuskom politiranju" ali sad "moram da čekam" istek nedelje o glodalicama ????
Ja ne znam ali predpostavljam, da se može programom omogućiti iščitavanje postova ali da se ne može pisati odnosno odgovarati, ali da se ovako prisilno sve "odseče" pa ko voli nek izvoli mislim da nije korektno.
Pre svega ovde ima profesionalni stolara koji hleb nasušni zarađuju u stolarskoj struci i njima je ali stvarno, vreme - novac. Oni ne mogu čekati istek neke nedelje pa da tek tada dobiju odgovor od nekog kolege. Za nas hobi-stolare ajde de, i nije toliko važno. Ustalom, neko nema ili ne radi sa glodalicom pa ga i ne interesuje neka tamo "nedelja glodara" u tom slučaju, normalno je da će se tom nedeljom pozabaviti oni koje frezer interesuje, zar ne ?

Ja toliko.
Ko hoće, nađe način, ko neće - nađe opravdanje
U "zakljucanu" temu ne bi trebalo da moze da se upisuje, citanje bi trebalo da je dozvoljeno. Jedino ako se Bojan nije zeznuo pa ukinuo i pravo citanja (ja to kao admin ne mogu da proverm posto uvek imam sva prava. krajnje je vreme da napravim jednog virtual usera samo da bih video kako izgleda kad si nov na sajtu)Ne znam cemu sluzi ovaj potez, zasto ne dozvoljavas da citamo ostale teme!?
Bojan wrote:Dobro, razmislivši o predlozima, shvatio sam da sam sinoć malo brljavio - da se operem: bio sam pospan.
Stvarno je glupo kad neko nešto hoće da pročita, al, eto, ne može, jel nema gde.
Sad kad sam ispao brljiv, opet odo da spavam.
P.S. forum je vraćen, al to ste već primetili.

Ja bih odmah to podržao !pajja wrote:a sta ako bi se otvorila tema sa nazivom "off topic" u kojoj bi moglo o svemu i svacemu da se pise a da nikome ne smeta - ima i toga po drugim forumima
Kao prvo: Razmišljam i ne mogu ničega da se setim (bar sada) šta mi je problem oko mog glodara,
Kao drugo: Mislim da je "mali rok od nedelju dana" da se setim mogućih problema oko ličnog glodara,
Kao treće: Mislim da će me biti blam ako se setim problema sa glodarom nakon isteka roka od jedne nedelje i
Kao četvrto: Mislim da će me jedino Pajja razumeti, (majka mi je Kikinđanka a otac Sremac) i eto "Ta Pajjo, ne daju nam malo divanit"

Last edited by yetta on 23 Jul 2008 21:40, edited 1 time in total.