moj pocetak

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
set69
Precizni šegrt

Post by set69 »

heh i meni, do 5 sljakam na redovnom mjestu :D i usput da rjesimo zaostatke

srijeda, cet, pet? ostalo nemogu :)
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Dečki dogovorili smo se o takvim stvarima ovdje.:oskyldig:

viewtopic.php?id=4094

Nemojte se srditi ali zbog ovako važnih stvari smo i otvorili novu temu da nebi bilo zabune kad je ta raki..::navodnici:: ops kavica i tako to.:stolt:
Čovijek sniva a Bog realizira!
set69
Precizni šegrt

Post by set69 »

evo nije me dugo bilo, imo odredenih problema i srece i svacega necega, pa bio vani itd, i sad sam napravio tj nisam jos :D, krenuo sam modelirati prozor za kucu, napravio sam identicnu kopiju onoga sta je na kuci, zasad je samo jedno krilo, i radit cu samo grilje jer su unutarnji prozori pvc i nema apsolutno nikakvog smisla da imam dvostruke prozore, a grilje ipak sluze svrsi, imam samo neke slike koje sam kopiro, pa da vidite i ako imate kakvu bolju ideju za spojeve bilo bi dobro cuti, uzmite u obzir da su prozori napravljeni prije minimum 30godina, a vrlo vjerovatno i vise, spoj je malo cudan ali sta je tu je :D

i jos par pitanja za prozore, koje drvo je najbolje koristit za prozor posto je na direktnom utjecaju kise vjetra sunca bure! :D, i sa cime je to najbolje zastitit?

Image

Image

Image

Image
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Set , a sa čim misliš izrezat utore za ovakav spoj ? inače , to je odličan spoj , tako su se nekad i radile škure/ grilje , no to se može riješiti i jednostavnije , kao prvo ne treba puno utora za grilje , dovoljno je vanjski okvir napraviti od pravokutnika , recimo 80 x 35 mm njih zabušiti i ubaciti profilirane pomične letvice . Ne treba ti vanjski utor .
Danas popodne se vidimo , pa ćemo razgovarati :prsgore:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
set69
Precizni šegrt

Post by set69 »

pa tako je na starim griljama a koliko su stare to nezna nitko, kuca je 200god stara a kolko su grilje bo :D 200 nisu ali sa sigurnoscu znam da su minimum 30god

mislio sam prvo posjit sve i onda vanjske utore izglodat pa bi doso na ovu formu koja je tu prikazana, pojasnim sve danas :D
Post Reply