Znam, rekla mi to isto i ženaropee wrote::tummenupp: za to imaš male silikonske prozirne gumice koje nalijepiš i nevidiš,

Mora se zna ko je gazda u kućiropee wrote:inače , svaka čast na odluci da ipak sam složiš svoj ormar

hvala,
svako dobro!
Znam, rekla mi to isto i ženaropee wrote::tummenupp: za to imaš male silikonske prozirne gumice koje nalijepiš i nevidiš,
Mora se zna ko je gazda u kućiropee wrote:inače , svaka čast na odluci da ipak sam složiš svoj ormar
Vidis, po mom misljenju ima jedan red nogica manje nego sto trebaST STOLAR wrote:Da ga nisi radio iz 3 djela još bi uštedio na materijalu a i nogica imaš malo previše.
Ja ne bih ni stavljao nožice, koliko vidim u pitanju su nožice visine 5 cm, izuzetno teško prići i očistiti :troona:, na ovoliki ormar cokla bi mnogo bolje izgledala...mbole wrote:Vidis, po mom misljenju ima jedan red nogica manje nego sto treba
Svaki deo mora da ima bar dva, a ovaj koji je sirok treba da ima tri.
Poenta je da svaki deo treba sam sebe da nosi, bez obzira na okolne elemente, to jest ne sme da se tezina jednog dela prenosi na drugi preko spojnica, vec svaki treba da se oslanja sam za sebe.