Krevet ili trpezarija - odlucite sami

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Necony
Brzi dodavač alata

Post by Necony »

MapleMan wrote:verujem da OK funkcioniše mada malo je visok krevet opet ,naravno sve je rešivo sjajna ideja i dobar projekat !!!
Pa, jeste krevet visok,... dusek mu je na nekih 1.3m, ali takav je "zahtev" bio mene i moje lepse polovine: "necemo da mrdamo stolice". Dakle, stolice se te koje su digle krevet na tu visinu....
Medjutim, ta visina mi je donela jednu veliku prednost, a to je sto sam mogao onda da stavim redukciju 1:2, tj da mi kontrateg bude duplo laksi od kreveta, pa samim tim imam i manje opterecenje na sajlama.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

da li postoje neka vrsta osiguraca kad je krevet podignut a vi recimo rucate pa da vam ne padne na "pamet" :D:pljesk:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Stvarno si si dao truda :pljesk: ,

ovo ide uz onu izrečicu - ništa nije neizvedivo :oskyldig:

Bravo i za nacrt i za izvedbu :prsgore:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Necony
Brzi dodavač alata

Post by Necony »

singer wrote:da li postoje neka vrsta osiguraca kad je krevet podignut a vi recimo rucate pa da vam ne padne na "pamet" :D:pljesk:
Trenutno nema.
Krevet je u ravnotezi. A ipak postoji dovoljno trenja da ne moze tek tako da krene na neku od strana.
Medjutim, ipak planiram da nekako osiguram i krevet i teg od "otkacivanja".
Post Reply