problem sa mdf-om u visokom sjaju
problem sa mdf-om u visokom sjaju
juce mi je majstor isporucio mdf u crnoj boji visokog sjaja, imam problem kada rukom predjem preko ofarbanog, stvaraju se mali tragovi, kao da prasina grebe farbu. kako to resiti??? Hvala unapred
ako mozes da uslikaš( problem) da se vidi sta dalje! Ako nema osetnih risova pod prstima, možeš rešiti sa polir pastom za automobile ili ako imas neku perionicu auta u blizini oni ti mogu resiti problem sa polir mašinom
srećno
srećno

Last edited by Đorđe on 13 Dec 2010 15:59, edited 1 time in total.
pitaj ga kojim lakom je lakirao pa cemo ti reci u cemu je stvar.steps wrote:juce mi je majstor isporucio mdf u crnoj boji visokog sjaja, imam problem kada rukom predjem preko ofarbanog, stvaraju se mali tragovi, kao da prasina grebe farbu. kako to resiti??? Hvala unapred

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
pozdrav!
da je mdf pripremljen rotaciono-vibracionom brusilicom i papirom p400 najmanje do toga ne bi doslo.
visoki sjaj je izuzetno osetljiv u svakom pogledu a u slucaju kada se temelj nanese na grublje obradjenu povrsinu,medijapan ga "povuce" i ma kako fino i glatko obrusen temelj posle bio ne moze da spreci oslikavanje risova na povrsini visokog sjaja.
jedino brusenje boje(ali ne do temelja) i ponovno spricanje resava problem.
da je mdf pripremljen rotaciono-vibracionom brusilicom i papirom p400 najmanje do toga ne bi doslo.
visoki sjaj je izuzetno osetljiv u svakom pogledu a u slucaju kada se temelj nanese na grublje obradjenu povrsinu,medijapan ga "povuce" i ma kako fino i glatko obrusen temelj posle bio ne moze da spreci oslikavanje risova na povrsini visokog sjaja.
jedino brusenje boje(ali ne do temelja) i ponovno spricanje resava problem.
bos ske - odakle ti ispade ???? ::neznam::
Gdje je predstavljanje ? Odaklen si ?
Ti uletiš i daješ čovjeku odgovor na temu staru dvije godine , ako do sad nije uradio ,sigurno ga više i ne zanima .
Popuni profil i odgovaraj na svježe poruke
Gdje je predstavljanje ? Odaklen si ?
Ti uletiš i daješ čovjeku odgovor na temu staru dvije godine , ako do sad nije uradio ,sigurno ga više i ne zanima .
Popuni profil i odgovaraj na svježe poruke

danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
pozdrav svima!
izvinjavam se ako sam bio ne pristojan na samom pocetku ali ne smatram da bi ikome pomoglo cak i da me licno upozna koliko cinjenica da sam navedeni problem vec iskusio i samo sam zelio da to podijelim i sa drugima.
u svakom slucaju vise sa onima koji ce se u buducnosti susretati sa slicnim stvarima nego gospodinu stepsu,za njega je ovo davno zavrsena prica bez ikakve sumnje.
radim kao farbar u jednoj svapskoj firmi i tu se drze jako visoki standardi u svakom pogledu,stoga ako mogu pomoci u bilo kom smislu svojim iskustvom i eventualnim znanjem stojim vam na raspolaganju.a iskreno se nadam da cu i ja biti u prilici da naucim nesto novo od vas.
hvala,pozdrav!
izvinjavam se ako sam bio ne pristojan na samom pocetku ali ne smatram da bi ikome pomoglo cak i da me licno upozna koliko cinjenica da sam navedeni problem vec iskusio i samo sam zelio da to podijelim i sa drugima.
u svakom slucaju vise sa onima koji ce se u buducnosti susretati sa slicnim stvarima nego gospodinu stepsu,za njega je ovo davno zavrsena prica bez ikakve sumnje.
radim kao farbar u jednoj svapskoj firmi i tu se drze jako visoki standardi u svakom pogledu,stoga ako mogu pomoci u bilo kom smislu svojim iskustvom i eventualnim znanjem stojim vam na raspolaganju.a iskreno se nadam da cu i ja biti u prilici da naucim nesto novo od vas.
hvala,pozdrav!