Hvala puno. Uh, ocekivao sam da kosta, ali je cijena ipak nadmasila moju mastu.

A volio bih znati gdje su nasli te Uniorove za 8000 din, pa ako saznas, napisi i to molim te. Inace, i ovaj Snap-on je sa prihvatom 3/8, samo sto ide do ~140 Nm, e sad, da li je to malo previse za 3/8, ne znam.
@Pezzo
Stoji sve to sto kazes, ali... Odes npr. do majstora (ili vulkanizera) da ti promijeni tocak, a on uzme onaj pneumatski kljuc i krne srafove kao da zavrce na bageru, razvali glavcinu tocka, a ne alu felnu (cast izuzecima). Ili dotjeram da zamijenim svjecice, a on ih zavrce "po osjecaju" (sto sam mogao i sam). I povrh svega, sve to platim (istina, sitno, ali za par godina se za neke poslove nabere i za dobar komad alata)... Neka hvala, 'bes ti to, necu od sebe da pravim invalida, bar ono sto mogu sam da uradim, uradicu i bar ce biti kako treba (doduse, kostace me, bar u ovom slucaju, ali eto).
A inace, i ako ne gledamo financijski aspekt, uglavnom u ovoj nam nasoj Srbiji covjek ne moze dobiti postenu uslugu za sopstvene novce (osim ako nemas bas nekog po preporuci), cak ni za mizerne stvari ponekad.
Ali opet, slazem se sa tobom da ne vrijedi prziti novac na stvari koje ces upotrijebiti jednom u zivotu (najbolje posuditi/pozajmiti, ako imas od koga - ja za moment kljuc nisam imao nikog).