izrada tracne slajferice
g.prevodilac:::Икупи, а онда добар начин да се смањи максималну површину која пружа оперативну пренатрпаности. Више приступачне, али нису то јхере памтити:forvonad::forvonad::forvonad:slovenija wrote:In jo kupi in jo nato lepo mimogrede skrajša na največjo delovno površino katero določa prostorska stiska. Cenovno najugodnejše, samo ti se tega ziher ne bi spomnil
ee janez aj pisi na engleskom

otkako ste se odvojili niko vas vise ne razume :smejanje::skool:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Singer vo pravo si , i jas malku razbrav. Mamoradi znam sto e, edna prijatelka pred 30-tina godini non stop mi kazuvase "Mi se mamoradi"singer wrote:g.prevodilac:::Икупи, а онда добар начин да се смањи максималну површину која пружа оперативну пренатрпаности. Више приступачне, али нису то јхере памтити:forvonad::forvonad::forvonad:slovenija wrote:In jo kupi in jo nato lepo mimogrede skrajša na največjo delovno površino katero določa prostorska stiska. Cenovno najugodnejše, samo ti se tega ziher ne bi spomnil
- peradetlic
- Majstor majstora
és akor vedd meg azt a gépet lerövidited és kész amenyire szükséged van :smejanje::smejanje::smejanje::smejanje:dikar wrote:Singer vo pravo si , i jas malku razbrav. Mamoradi znam sto e, edna prijatelka pred 30-tina godini non stop mi kazuvase "Mi se mamoradi"singer wrote:g.prevodilac:::Икупи, а онда добар начин да се смањи максималну површину која пружа оперативну пренатрпаности. Више приступачне, али нису то јхере памтити:forvonad::forvonad::forvonad:slovenija wrote:In jo kupi in jo nato lepo mimogrede skrajša na največjo delovno površino katero določa prostorska stiska. Cenovno najugodnejše, samo ti se tega ziher ne bi spomnil
za sve je kriv Toma Sojer
Kad bi ti imao samo malo volje i nebi bio tolko tvrdoglav svi bi te razumjeli i mogli s tobom ljepo komunicirati.slovenija wrote:In jo kupi in jo nato lepo mimogrede skrajša na največjo delovno površino katero določa prostorska stiska. Cenovno najugodnejše, samo ti se tega ziher ne bi spomnil
Čovijek sniva a Bog realizira!
- peradetlic
- Majstor majstora
Pa ne znaš ti ništa :smejanje::happy::happy:singer wrote:g.prevodilac:::Икупи, а онда добар начин да се смањи максималну површину која пружа оперативну пренатрпаности. Више приступачне, али нису то јхере памтити:forvonad::forvonad::forvonad:slovenija wrote:In jo kupi in jo nato lepo mimogrede skrajša na največjo delovno površino katero določa prostorska stiska. Cenovno najugodnejše, samo ti se tega ziher ne bi spomnil
Prvo : nije moje ime janez ! Moje ime je boštjan

Rekao sam .... Neka kupi jednu mašino za male pare ... ako bude kupio 3 metara dužine jo može da skrati na dva metara bez problema ili koliko je duga njegova radionica. Nije to teško uraditi

Ovo sam rekao štrkiću da nije muguče da bi se on sjetio takvog rešenja za male pare :smejanje::smejanje::smejanje::prs::prs:samo ti se tega ziher ne bi spomnil :prsdole
поздрави
Last edited by slovenija on 08 Nov 2012 11:30, edited 1 time in total.
E moj janez reci ti meni koja budala bi išla uništavati takvu mašinu koja je original tvornička masivna ljevana sa podizanjem stola na el.motor itd.itd.:pun:
To da je ručno rađena mašina onda uredu slažem se ALI ovakvu mašinu je totalna šteta unuštiti a s druge strane dok bi sve to skratio pa povario i pripasao to ćeš napraviti drugu iznova po mjeri bez beda.
To da je ručno rađena mašina onda uredu slažem se ALI ovakvu mašinu je totalna šteta unuštiti a s druge strane dok bi sve to skratio pa povario i pripasao to ćeš napraviti drugu iznova po mjeri bez beda.
elektromotor imam na stanju , željeza će se nabaviti , jedino treba uloviti vremena za to spojiti
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Pa ne pričaj gluposti :pun: bude opet administrator zatvorio temu zbog tebe :pun: :smejanje:
Gledaj to sliku

To mašino imam ja u tri sata iz dužine tri metara pretvoreno u dva metara !!
Drugačije imam ja u planu da si uradim 5 ili več metara dugačku mašinu jer mi treba ....da nije treba 4 metara dugačke daske obrnuti svati put. Budem kupio takvu mašino i jo jednostavno proširio v 5 ili možda 6 metara... ukupno me bude ta 6 metrska mašina došla oko 600€... Zapamti si ti to štrkić!!
Moje ime nije janez ...moje ime je boštjan i ne zajebavaj više:pun:
Gledaj to sliku
To mašino imam ja u tri sata iz dužine tri metara pretvoreno u dva metara !!
Drugačije imam ja u planu da si uradim 5 ili več metara dugačku mašinu jer mi treba ....da nije treba 4 metara dugačke daske obrnuti svati put. Budem kupio takvu mašino i jo jednostavno proširio v 5 ili možda 6 metara... ukupno me bude ta 6 metrska mašina došla oko 600€... Zapamti si ti to štrkić!!
Moje ime nije janez ...moje ime je boštjan i ne zajebavaj više:pun:
Ako imaš motor pa imaš i "I" profila za izvoz imaš čovjeka koji ima sav potreban alat i napravit će za dobar ručak, usto imaš osovinu komplet sa kućištima i ležajevima imaš dosta sitnih potrebštima kao pokoji šaraf i tome slično i najvažnije imaš VELIKU želju da sam nešto stvoriš onda IMA LOGIKE I SMISLA i isplati se samogradnja.
A ti i opet nisi prokomentirao moj post po onome šta piše već guraš svoj stav i svoju priču.:butter:
Ja se slažem s tobom da se neisplati raditi nikakvu mašinu AKO nemaš ama baš ništa od potrebnog materijala i nekoga ko će ti napraviti ili pomoći pri izradi za džaba.:tummenupp:
On je rekao da ima motor ima potrebnog željeza za konstrukciju ja imam jednu osovinu koju ću mu ustupiti isto tako imam alat za raditi bravarske poslove a i znam taj posao raditi i mislim da bi bilo bezveze da da nekome 600€ za šlajfaricu kad ćemo je složiti za cca 100-150€.:pljesk::skool:

A ti i opet nisi prokomentirao moj post po onome šta piše već guraš svoj stav i svoju priču.:butter:
Ja se slažem s tobom da se neisplati raditi nikakvu mašinu AKO nemaš ama baš ništa od potrebnog materijala i nekoga ko će ti napraviti ili pomoći pri izradi za džaba.:tummenupp:
On je rekao da ima motor ima potrebnog željeza za konstrukciju ja imam jednu osovinu koju ću mu ustupiti isto tako imam alat za raditi bravarske poslove a i znam taj posao raditi i mislim da bi bilo bezveze da da nekome 600€ za šlajfaricu kad ćemo je složiti za cca 100-150€.:pljesk::skool:
nema frke za klopu samo malo vam je daleko mozda da napravite pa da dopelate pa pripremim jos 2kg carskog mesa za roštilj i par litrica zagorskog kiselisa, a za jedno mjesec dana ce biti i domacih kobasa, cvaraka i prezvuštÅ trkić wrote:Pripremi jedno 2 kile čevapa i 2 kile roštiljki i koji kotlet za roštilj i doalzimo ja i Stari da ti objasnimo i pokažemo kako ćemo to odraditi.:stolt: