:skoorpning:
Kakvo je interesovanje za forum pokazuje i sama cinjenica da izmedju postova imamo vremensku razliku od 1 sekunde!
Moslim sa bi trebalo ubaciti i mjerenje na makar dvije decimale!!!:skratta::skratta::skratta:
Ja mislim da je Slovenac u pravu. Danas silikoni drze i stakla na fasadama solitera, pozamasnih tezina i debljina i po 3 cm, pa zasto nebi drzali i jednu sudoperu.
Ja recimo ploče za kuhanje više NIKAD ne stavljam na silikon, imao sam jedan slučaj ozbiljne reklamacije prije par godina jer je nakon dužeg kuhanja smrdilo po silikonu koji se grijao od te ploče.
Tada sam malo proučio literaturu i držim se preporuke proizvođača i za ploče i za sudopere. A to je da se za ploču napravi izrez i zaštiti aluminijskom trakom, nikako silikonom i to je to. Svaka ploča ima svoj originalni dihtung koji radi svoj posao. Sa slikonom ima još jedan dodatni problem, što kad iz bilo kojeg razloga treba izvaditi ploču....original rješenje je original.
A sudopere postavljam tako da rez izoliram sa silikonom i ako ima originalna brtva na sudoperu to je to.
Ima nekih slučajeva kad se mora stavljati na silikon jer nema brtve, ali obavezno dobro učvrstim kopčama od ispod.
A da se vratim na temu, ja bi na tvom mjestu na ploči sa donje strane dodatno ufrezao mjesto za kopče.
tomislavm wrote:Ja recimo ploče za kuhanje više NIKAD ne stavljam na silikon, imao sam jedan slučaj ozbiljne reklamacije prije par godina jer je nakon dužeg kuhanja smrdilo po silikonu koji se grijao od te ploče.
.
Ma nemoj :smejanje::smejanje::smejanje: ... smrdio po silikonu :smejanje::smejanje::smejanje: svašta
Da si tako meni napravio mislim da sam te ja vidio da mi tako delaš naglavačke bi letio van iz kuhinje.:smejanje:
Pa nije mi to briga šta ti misliš..ja sam majstor i radio se bude kako budem ja rekao i basta !
:skool:
Ljepo mišljenje svaka čast ALI ja sam napomenuo da MENI radiš i da te JA plaćam za naručeni posao NEBI sigurno tako meni radio kolko god ti bio majstor znam i ja di pas pizdu nosi.
Pezzo wrote:Ja mislim da je Slovenac u pravu. Danas silikoni drze i stakla na fasadama solitera, pozamasnih tezina i debljina i po 3 cm, pa zasto nebi drzali i jednu sudoperu.
Nemoj mi tvrditi da je bolje sudoper montirati SAMO sa silikonom nego staviti ispod silikona kao brtvilo i dodatno stegnuti KOPČAMA oliti žabicama koko ih ko zove.:pun:
Naravno da kopčice nisu potrebne da ih ne bi ni isporučivali uz sudopere , no često se dogodi da klijent sam nabavi sudoper , te da nema kopčice , da je ploča deblja ili tanja i da kopčice ne hvataju , ti se zahvati rješavaju sa silikonom , no nema potrebe raditi ovakve podupore , nego kao što je već netko napisao , nakon postavljanja sudopera iz same kuhinje izneseš par polica i to je dovoljan pritisak :troona:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
Å trkić wrote:
Da si tako meni napravio mislim da sam te ja vidio da mi tako delaš naglavačke bi letio van iz kuhinje.:smejanje:
Pa nije mi to briga šta ti misliš..ja sam majstor i radio se bude kako budem ja rekao i basta !
:skool:
Ljepo mišljenje svaka čast ALI ja sam napomenuo da MENI radiš i da te JA plaćam za naručeni posao NEBI sigurno tako meni radio kolko god ti bio majstor znam i ja di pas pizdu nosi.
Kako ti montiraš suhomontažne štoke za vrata ? Pa nemoj mi sada da kažeš da bih ti svakog iztjerao iz kuče ako bi među štoka dao lajštne za uporu ta ti purpena ne iskrivi štoka..
ropee wrote:, no nema potrebe raditi ovakve podupore , nego kao što je već netko napisao , nakon postavljanja sudopera iz same kuhinje izneseš par polica i to je dovoljan pritisak :troona:
Pa dobiješ na montaži takve sudopere za male pare koji je ves kriv i ne bi bile dovolno 10 polica iz kuhinje
i upošte ja ne znam šta vas tako muče ove lajštne za podporo :smejanje::smejanje::happy::happy:
Pezzo wrote:Ja mislim da je Slovenac u pravu. Danas silikoni drze i stakla na fasadama solitera, pozamasnih tezina i debljina i po 3 cm, pa zasto nebi drzali i jednu sudoperu.
Nemoj mi tvrditi da je bolje sudoper montirati SAMO sa silikonom nego staviti ispod silikona kao brtvilo i dodatno stegnuti KOPČAMA oliti žabicama koko ih ko zove.:pun:
Silikon dovolno drži i ne treba ništo drugog bez veze...pa dobar je obični silikon i ne nešto super duper. Ako to niste nikada radili ne treba sada pričati da to nije tako dobro.
ako nemate nekoliko lajsta za podpuru kod radionice ...dođite kod mene i ja vam jih dam za đabe :prs::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::happy::happy:
tomislavm wrote:Ja recimo ploče za kuhanje više NIKAD ne stavljam na silikon, imao sam jedan slučaj ozbiljne reklamacije prije par godina jer je nakon dužeg kuhanja smrdilo po silikonu koji se grijao od te ploče.
.
Ma nemoj :smejanje::smejanje::smejanje: ... smrdio po silikonu :smejanje::smejanje::smejanje: svašta