Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Ljepo nema šta,naravno o ukusina se neraspravlja mušterija tako htjela tako dobila i sve pet.:prs:
Ja da sam mušterija bih malo izmjestio onu klimu i napravio elemente do plafona,neznam jesili im to možda predložio ili ne nema veze ALI uvjek nakon nekog vremena se gore nešto stavi pa je po meni to dosta ružno a i skuplja se prašina koju najčešće niko nečisti a u ovom slučaju kad upali klimu biće im veselo.:oskyldig:
No uredu nije tvoja briga uradio kako su tražili i sve ok.:skool:
Å trkić wrote:Ljepo nema šta,naravno o ukusina se neraspravlja mušterija tako htjela tako dobila i sve pet.:prs:
Ja da sam mušterija bih malo izmjestio onu klimu i napravio elemente do plafona,neznam jesili im to možda predložio ili ne nema veze ALI uvjek nakon nekog vremena se gore nešto stavi pa je po meni to dosta ružno a i skuplja se prašina koju najčešće niko nečisti a u ovom slučaju kad upali klimu biće im veselo.:oskyldig:
No uredu nije tvoja briga uradio kako su tražili i sve ok.:skool:
Cela kuća je prvo renovirana, tako da, ako se nisu do sada setili :oskyldig:
singer wrote:eej,jel ti 'vatas te kriminalce ili samo pravis kuhinje ?:smejanje::smejanje::smejanje:
p.s. kujna ki' bombona
pa sad kad sam uzeo garage dragi kolega, imam malo više vremena za majstorije :stolt:, a i mora da se isplati :troona:, nisam je dobio na lepe oči :smejanje: