Googlao sam,googlao do besvesti.Ispostavilo se da u zemlji u kojoj se do juce klopalo iz drvenog posudja,vise niko to ne pravi.
Peradetlic,kako mogu da dodjem do tog tvog drugara?
Maricaiivica,hvala za tip.
Sasa,hvala.Poslacu mu upit.Odakle ti ideja da sam ugostitelj? :-)
Drveno posudje
Negde ovde se pisalo, a i na netu sam stalno citao da se za posudje koristi nekakvo "mineralno ulje" (bukvalni prevod sa engleskog "mineral oil").
U sustini to bi trebalo da je isto ono ulje koje sipamo u motore, samo bez ikakvih aditiva (koji su naravno otrovcine samo takve).
E gde ga naci...
Neko je pominjao i grozdjano ulje.
U sustini to bi trebalo da je isto ono ulje koje sipamo u motore, samo bez ikakvih aditiva (koji su naravno otrovcine samo takve).
E gde ga naci...
Neko je pominjao i grozdjano ulje.
ja se unapred izvinjavam postaviocu teme, nisam uspeo da nadjem adekvatnu informaciju na forumu, a tice se hrane pa da ne otvaram posebnu temu... nadam se da to nije problem..
naime, hteo bi da napravim drvenu presu za sir, ali sam u mraku sto se tice materijala, sa jedne strane sam cuo da ce bukva odraditi posao, a sa druge da to bas i nije resenje i da se ta neka pomagala za mlecne proizvode prave od mekanog drveta, neke jelovine ili neceg slicnog.... vise verujem drugoj informaciji, ali posto nemam iskustva molim za pomoc..
naime, hteo bi da napravim drvenu presu za sir, ali sam u mraku sto se tice materijala, sa jedne strane sam cuo da ce bukva odraditi posao, a sa druge da to bas i nije resenje i da se ta neka pomagala za mlecne proizvode prave od mekanog drveta, neke jelovine ili neceg slicnog.... vise verujem drugoj informaciji, ali posto nemam iskustva molim za pomoc..
- mladen popadic
- Precizni šegrt
http://www.youtube.com/watch?v=g-vuIr4GPeo
Odgledaj do kraja.
Odgledaj do kraja.
Поштовани Пеђа Ð ,
са закашњењем од годину ипо, да Вам кажем да дрвено посуђе наша фирма производи. Молим Вас одите на www.drvenac.com и видећете велики бројразличитих модела дрвеног посуђа. Ми се бавимо том производњом већ седам година, опремали смо више стотина угоститељских објеката у Србији и баш се чудим да нисте успели да нас нађете на нету.
са закашњењем од годину ипо, да Вам кажем да дрвено посуђе наша фирма производи. Молим Вас одите на www.drvenac.com и видећете велики бројразличитих модела дрвеног посуђа. Ми се бавимо том производњом већ седам година, опремали смо више стотина угоститељских објеката у Србији и баш се чудим да нисте успели да нас нађете на нету.