Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Kako i od čega si odradio ovaj ram što ide sa strane, manje su slike pa ne vidim? Neko moje mišljenje, mislim da ima previše fioka i zbog toga kada se otvaraju vrata mora dosta da se pazi da se ne sudaraju... Inače vrlo pedantno i precizno, svaka čast :prs:!!!!
NIKOLAJ 4x60 wrote:Kako i od čega si odradio ovaj ram što ide sa strane, manje su slike pa ne vidim? Neko moje mišljenje, mislim da ima previše fioka i zbog toga kada se otvaraju vrata mora dosta da se pazi da se ne sudaraju... Inače vrlo pedantno i precizno, svaka čast :prs:!!!!
Hvala! Ram je odradjen od istog materijala kao i vrata, mislim na bordo boju naravno. A ucvrstio sam ga drvenim tiplama i lepkom za bocne stranice + silikonom sam ga za zalepio za zid. Ram je sastavljen iz tri dela.
A toliko fioka je zahtevala musterija...
Kad žene počnu razvrstavati grudnjake pa gaće za van pa za po doma pa kupaći za ovo pa za ono pa ovdje ću staviti potkušulje a u ovu bih mogla ZGURATI čarape pa..........ej jel bi mi prepustio ovu ladicu tebi netreba tolko mjesta..........samoubojstvo iz zasjede čovječe..........:pucko::forbannad::pucko: