Ne znam da li sam postavio pitanje na pravom mestu ali se nadam da sam pogodio i da cu dobiti odgovor...

U najskorije vreme me ocekuje useljenje u stan koji sam kupio i isplanirao sam ugradnju kuhinje po meri u kojoj su frontovi od medijapana sa folijom (posto, za ne poverovati, nigde u Beogradu nisam uspeo da nadjem lakirani medijapan!) i ono sto mi pravi problem jeste viseci deo na jednom zidu! Naime planirao sam da na njemu ugradim jedna lomljiva vrata dimenzija 1800x800 mm sa mehanizmom Aventus HF!

Na sajtovima i u radnjama pise da taj mehanizam moze da se ugradi i koristi sa vratima dimenzija 1800x1040 mm ali ne pise i za koji materijal.
Ono sto mene interesuje jeste da li bi jedan set mehanizma Aventus HF sa najvecim faktorom snage koji sam nasao a to je 9000-17250 mogao da bez problema radi sa vratima viseceg dela pomenutih dimenzija (1800x800 mm), posto sam trazeci mehanizam cuo razne komentare - od onih da nece biti problema pa do onih koji ne kazu eksplicitno da nece ali sumnjaju da je to veliki zalogaj za taj mehanizam!
Btw. kolika bi mogla biti tezina jednog m2 medijapana i ako neko zna mozda bi mogao da mi kaze gde bi u Beogradu mogao da nadjem lakirani medijapan visokog sjaja i po kojoj ceni, ako je on bolje resenje od medijapana sa folijom (a cini mi se da jeste - bar vizuelno).
Hvala najlepse na odgovoru.